Lightbox 2 és a menüm

Üdv mindenkinek!Feltelepítettem a Lightbox 2-t és egész jól haladtam addig, amíg meg nem néztem, hogy fest majd az oldalamon.

Tök jó meg minden de valamiért a menüm előrébb kerül, mint maga a kép. Ez vajon mitől lehet?Valami lemaradt és szerkeszteni nem tudtam az elöző beírásom.Kipróbáltam a Lightbox pro-t is de ott meg az volt a gondom, hogy amikor bekapcsoltam, az oldalak szerkesztésénél eltüntek a szövegformázó eszközök.

egyedül a vizuális és a HTML nézet maradt ott. Természetesen nem tudtam váltani a kettő között és a beírt szöveg is fehér volt…Valószínüleg hozzáértés hiánya áll fent, de igyekezetem ellenére mindig problémába ütközök.

Gondoltam akkor legyen a populáris, hátha az jó lesz a NextGen galéria telepítettem de amikor be akartam kapcsolni ezt írta ki:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 90 bytes) in /wp-includes/functions.php on line 549Tényleg ennyire béna vagyok?

Teljesen véletlenül nem ingyenes tárhelyen van ez az oldal?

-Amikor nem jelent meg a sok kis szerkesztő gomb, lehet, hogy egyszerűen csak be volt lassulva a szerver?!-A túl kevés memória is erre utal. Bár 335… és 90 byton akadt ki :smiley: Ilyenkor valami plugint kikapcsolsz és jó lesz. Persze mivel nem tudsz belépni, elég ha átnevezed mondjuk a könyvtárat ahol van(ftp-n)-A lightboxos menü problémánál nem az a probléma, hogy a menü z-indexe brutálisra van állítva? (css)Ez mind csak találgatás :slight_smile:

Egyenlőre még ingyenes tárhelyen vagyok, de jövőhéten bérlek is a mobicontól. Kicsit már kezd elegem lenni, hogy az ingyenes tárhelyeken semmi sem működik, igaz mindez ingyen…A “z” értéke 88 ha jól emlékszem.Ezekszerint amint bérlem a rendes mobiconos tárhelyem, ezekkel nem lesz gondom. És végre lehet faviconom is :slight_smile:Köszönöm a gyors reagálást és az ötleteket, ill. a segítséget!

// A tárhelyet és a domaint

És ha lejjebb veszed a “Z”-t, úgy már jó? Csak kíváncsiságból.Próbáld ki a 000webhostot, mint ingyenes szolgáltatót. Minden működik, nincs reklám és faviconod is lehet. Néha gyengélkedik de az ingyenesek közöttt szerintem a legjobb.Szép napot!

Amint kipróbáltam megírom!

Inkább rááldozok pár forintot a tárhelyre és a domainre de akkor tudom, hogy jóhelyen van weboldalam és profi ügyfélszolgálat van a háttérben!

Egyébként is az igényes dolgok híve vagyok.

Na átírtam 1-re de ugyanúgy elörébb van a menü irritated.gif