Letöltött sablon főoldalának szerkesztése

Nem sikerült megfelelő címet találnom, tehát kifejtem a problémát bővebben.Letöltöttem egy nagyon jó kis mutatós sablont, csupán anniy a gondom, hogy a főoldalon nem rövidíti le a bejegyzéseket és tesz oda egy “Read More” gombot, hanem az egész minden bejegyzést mutatja, úgy hogy az egész szöveg és kép kint van és ez zavaró nekem.Próbáltam a szerkesztőben variálni, de aztán rájöttem hogy ez nem sima php (legalábbis olyan amit tudok). Valaki tudna nekem segíteni?

A sablon fájlban(ha kategórialista akkor archive.php) cseréld le a the_content tagot the_excerpt tagra és azt még variálhatod is ahogy akarod. Nyálazd át a kódexet: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt

Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani.Ha lehet még egy másik kérdés:

Van ehez a témához egy slideshow, ahol meg kellene jeleníteni a bejegyzés szövegéének egy részét meg a képet. De nem tudok rájönni hogy a képet hogy kell betenni háttérnek. A sablon beállítáásánál ez van írva:Quote:

"How to add images to your featured posts slideshow?


» If you are using WordPress version 2.9 and above: Just set "Post Thumbnail" when adding new post for the posts in selected category above.


» If you are using WordPress version under 2.9 you have to add custom fields in each post on the category you set as featured category. The custom field should be named "featured" and it's value should be full image URL. Click here for a screenshot.

In both situation, the image sizes should be: Width: 610 px. Height: 320 px."


'Frankcity' wrote:
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani.

Ha lehet még egy másik kérdés:


Van ehez a témához egy slideshow, ahol meg kellene jeleníteni a bejegyzés szövegéének egy részét meg a képet. De nem tudok rájönni hogy a képet hogy kell betenni háttérnek. A sablon beállítáásánál ez van írva:
Feltöltöd a képet a szerkesztőben, majd a generált linket illeszd be az egyedi mező érték (volue) részéhez, a névhez pedig írd be a featured szót. Ha ezt megadod, akkor elvileg megfog jelenni az ajánlóban a kiemelt tartalom. A kép mértetének 610 pixel szélesnek, 320 pixel magasnak kell lenni