Letöltések - oldalként

Szia Ági! :slight_smile: Csini az oldalad. Próbáld ki ezt: http://wordpress.org/extend/plugins/download-monitor/ui.

Hogy vagy egyébként? Rég beszéltünk :slight_smile:

Már előre is elnézést kérek, ha korábban érintett témát vetek fel. Egy hete böngészek a megoldás érdekében, de nem találom, pedig nagyon igyekszem, hogy jól elrejtsem milyen keveset tudok (még/már)! :frowning:Győző oldalán láttam egy megoldást, ahol az “oldalak között” szerepel a letöltések (összefoglaló gyűjteménye) - ilyet szeretnék én is de nem tudom megoldani.Bővítményeknél már fent van minden, de ez így nem igazán tökéletes… Valahol kellene egy gyűjtemény is róla.Nagyon hálás lennék (ha tudatlanságomat elnézve) valaki segítene a megoldásban.

Az oldal amiről szó van: http://civiloldal.hu/A válaszoló fáradozását előre is köszönöm!

DeprimaDonna

Hú, ezt igazán nagyon, de nagyon szépen köszönöm! Egyedül csináltam! :slight_smile: (Rendesen megizzadtam vele mire lefordítottam és még vannak benne aprócska hibák…)Valóban régen beszéltünk (sajnos), de ezen változtathatunk! :slight_smile:

Jó nem történt velem azóta semmi, a rosszat pedig hagyjuk…Máris próbálom az ajánlatodat! :slight_smile:***Sajnos nem jutottam túl sokáig… - elakadtam :frowning: Valamit biztosan rosszul állítottam be!)

Ezt a bővítményt láttad nálam is, amit a Laci ajánlott. Ne add fel! :slight_smile:

Köszönöm szépen mindkettőtöknek, próbálkozom! Már magyarítottam is (po, mo), hogy könnyebb legyen a beállítás, de azt sem akarja alkalmazni - szóval: próbálkozom…

Nagyon igyekeztem, nagyon próbálkoztam, de sajnos nem sikerült! :frowning:(Az én készülékemben / tudatlanságomban van a hiba tudom!!! ;))

Azt elárulod, hogy pontosan mi “nem sikerült”? :slight_smile:

Elnézést, hogy csak most válaszolok, nem az érdeklődés, hanem az idő hiánya miatt alakult így!

Hogy mi nem sikerült? :frowning:

Gyakorlatilag már ott elakadtam, ahogy miként lesz a pluginból “oldal” … (pl. a link-kategóriákból is szeretnék egy “oldalt”, olyasmit, mint a “bookmarks”)

azután a beállítások…

és a tudatlanságom, hogy a szőkeségemről már ne is beszéljünk! :wink:

Köszönet (itt is és a Magazinban is) a sok segítségért, amit kaptam! Majdnem teljes a siker…!:wink:Ismét lenne egy kérdésem, ami részben hasonlít az előzőhöz, ezért nem nyitottam új postot:hogyan lehet egy widgetet teljes oldalként használni?Egészen pontosan a “linkek”-ről lenne szó, amit (a téma miatt sok kategória, sok link várható) önálló oldalon szeretném működtetni (mint a letöltéseknél is…).A pluginokat böngésztem már több napja, kipróbáltam néhányat, de nem sikerült megoldást találnom.Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud…!:slight_smile:

Ezzel a pluginnal: http://www.trevorfitzgerald.com/2008/01/blogroll-pages/

Létrehozol egy oldalt, melynek - találóan - Letöltés a neve :slight_smile:Az oldalba saját ízlésednek megfelelően belevésed, hogy miket szeretnél letölthetővé tenni, aztán odaírod a megfelelő kódokat.Pl. így néz ki az oldalad tartalma:

Code:

WordPress sablonok (wp-themes)[download_cat#1]WordPress bővítmények (wp-plugins)[download_cat#2]Fordítások[download_cat#3]

Köszönöm szépen Győző! Pontról pontra így csináltam - majdnem tökéletesen működik!:slight_smile:Efrud, Neked is köszi a segítséget, próbálkozom, talán összehozom valahogy…irritated.gif

Hát az enyém nem pont erre jó. Kicsit félreértettelek. Mindenesetre sok sikert hozzá! :wink:

Sajnos, rájöttem! Nem igazán akarja azt amit én, tovább kell kutakodnom és próbálkoznom…:frowning:Ennek ellenére nagyon szépen köszönöm a segítségedet!:slight_smile:

Hol akadtál el Ági?A kategória számok, természetesen, változóak. :slight_smile:

A letöltéseknél egy kis “szépséghiba” van, ami egyelőre nem okoz problémát (általam legalábbis nem észlelhető…)

Konyhanyelvem használata helyett itt látható. :slight_smile: - code -Amivel most nyüglődöm, hogy ugyanitt a honlapkatalógust hogyan csináljam meg (itt szerettem volna a link-widgetet önálló oldalként használni…Figyelmességed lenyűgöz! [pironkodik::)]

Elég kezdetleges módon irritated.gif, de csak így tudtam http://civiloldal.hu/honlapkatalogus/egyelőre megoldani a linkes oldalt.Közben találtam egy plugint: AZIndex, megpróbáltam az elképzeléseimmel összhangba hozni, de persze nem sikerült. Ameddig nem lesz jobb megoldás, így marad…Esetleg ötlet?? :slight_smile:

Ezt csinálja amit én is mondtam. Csak ott úgy kell csinálni, hogy az adminban létrheozol a linkek között mondjuk egy “Környezetvédelem” kategoriát, abba a kategóriába bepakolod az oda tartozó linkeket. És az oldalba berakod a kódot [blogroll:9] A 9 jelzi a linkkategória ID-jét. És amit ezentúl abba a linkategóriába raksz, akkor az oldalon meg fog jelenni. Mit szeretél rajta változtatni, hogy olyan legyen, ahogy elképzelted?U.I.: Jó korán keltél! :slight_smile:

Szép napot Neked!Korán keltem bizony nagyon elmaradtam a dolgaimmal… irritated.gifNa, most már kezd kialakulni a kép, hogy miként is szeretném megoldani a “kardinális” problémámat (első körben, mert aztán úgyis kitalálok még másikat…):

alapban jó, ahogy itt van, ami hiányzik, egy betűrendes mutató legfelül (erre próbálkoztam “AZIndex” pluginnal, de az csak postokkal / tag-kel működik);Ui. Az egész ötlet onnan van, hogy én a Joomla!-val kezdtem és ott volt egy ilyen modul, amit szerettem (de egészében ezt már sokkal jobban szeretem! :slight_smile: )