letöltés része a WP-nek

Sziasztok!

Beregisztráltam, mert muszáj megtudnom, hogy a WP tudja-e, ezen múlik, hogy Wordpress oldalam lehet-e vagy sem.

Nekem mindenképp fontos, hogy tudja a rendszer akár magától akár valamilyen plugin segítségével, hogy egyes csoportokra tudjam korlátozni a letöltést, pl. hogy a most regisztráltak csak naponta 2 fájlt tölthetnek, vagy a korlát mondjuk 100mb, a régi veterán tagok meg korlátozás nélkül. Illetve még egy nagyon fontos dolog jó lenne ha tudná, hogy csoportos importálást lehessen vele végezni, mert a régi oldalamról kerülne át minden a Wordpressre és a fájlok már fel vannak töltve a tárhelyre, csak egyenként nagyon időigényes (több hét) lenne berakni.

Ha valaki ezeket nekem megválaszolná, hogy tudja-e, akkor azért nagyon hálás lennék, köszönöm!

Tudtommal alapból nem tud ilyet.

Vannak bizonyos pluginek, amikkel korlátozhatod a júzerek mozgását az oldalon – ami most eszembe jut, hogy kihatással van a fájlokra is, az a User Access Manager plugin.

http://wordpress.org/extend/plugins/user-access-manager/

(Mivel nem használtam még, ezért nem tudom, hogy lehet-e számszerűsíteni vele a letöltéseket, vagy csupán az elérést. Hasonlóan ikszelem, hogy 3.0 kompatibilis-e. Szerintem localhoston próbáld ki.)

Valami ilyesmi kéne nekem is :frowning: Kipróbáltam azt hiszem 2 vagy 3 féle letöltés managert, de egyik sem tudott csoportosan beimportálni illetve napi és méret limitet sem találtam, legalábbis én nem vettem észre!

Már egy pár napja próbálgatom ezt a User Access Manager Plugin-t de valahogy nem tudok kiigazodni rajta.

Találtam viszont a médiához, egy beimportáló bővítményt, a neve: import legacy media.

Próbálgattam, szerintem ezzel valamelyeset lehet helyettesíteni a letöltést. Csak azt nem tudom, hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy amit media-ként beimportálok és bekerül a rendszerbe, az automatikusan jelenjen meg bejegyzésként.

Illetve röviden, tömören azt szeretném megvalósítani, hogy:

• legyenek regisztrált tagok

• legyenek a vip tagok (ezen emberek státuszát én változtatom VIp státuszra)

• van egy letöltés menüm, erre ha rákkattint akkor hozza ki az összes olyan bejegyzést amit a letöltés/médiához társítottam (mondjuk ez menni fog a [catlist] kóddal azt hiszem. Na most, ha sima reg.user kattint rá, akkor még a bejegyzéseket lássa, csak a benne lévő média fájlt már ne tudja letölteni, írja ki, hogy ehhez nincs jogosultsága vagy ilyesmi. Ha meg már vip valaki akkor töltse le.

:unsure:

Már egy pár napja többek között ezzel is szórakozom, de valahogy nem akar sikerülni :frowning:

A wp download manager bővítmény (Lesterchan) tudja a szabályokat kezelni, psztrnk által javasolt bővítménnyel, vagy a role managerrel beállítod a jogosultságokat a DLM használatához. Egyszerűbb dolgokat megoldhatsz vele.

Kedves Győző!

Köszönöm a tippet! Megnéztem kipróbáltam, sok mindent tud, de sajnos csak egyesével lehet kattintgatva, filenév beírásával felvinni a letöltéseket, sajnos így nálam kiesett. Viszont találtam egy Download monitor nevezetű plugint. Ez jó lenne, mert kipróbáltam, és csoportosan lehet bevinni a letöltésbe a fájlokat, és a fájlnevet is automatikusan megadja. Ismered ezt a plugint közelebbről? tudnál segíteni? Mert egyszerűen nem boldogulok vele. Megadom hogy /downloads/ az elérési útvonal; van egy olyan, hogy add directory, ha ezzel betallóztatom az adott mappát amiben a fájlok vannak, akkor beimportálja, de a letöltéskor már a fájlt a /downloads/-ba keresi

pl: /downloads/book/book.zip fájlt akarom beimportálni -> betallózom beimportálja (NEM HELYEZI ÁT), és mikor próbából letölteném akkor page errort ír és látom , hogy az url mezőben a /downloads/book.zip van megadva.

Minek van így egyáltalán megadva, az add diretory menupont? :huh:

Kipróbáltam azt, hogy a /downloads/-ba beraktam még 2 fájlt kiváncsi voltam, hogy a már beimportált fájllal mit kezd. Semmit. Újra beimportálta és az újak mellett már 2x vírított ott az a másik fájl :frowning:

Én még mindig próbálkozom, mert ha működésre tudom bírni akkor minden 100%-osan jó lesz az oldalamon!

Jaycee, a Download monitorral lehet csoportosan berakni a fájlokat és elvileg tud csoportokat is kategorizálni aszerint, hogy ki mit tölthet

Ok, köszi ki fogom próbálni! :slight_smile: