Letöltés oldal

Sziasztok, olyan plugint keresek aminek segítségével létre tudok, hozni az oldalamon egy letöltés részt kategóriákra lebontva. Ami még fontos lenne, hogy tudjak megadni külső linket is. Tehát tudjak hivatkozni olyan fájlra ami nem az én szerveremen van.

Szerintem erre nem kell neked plugin hiszen a wordpress lnikkezelőjébe azt adsz meg amit akarsz.



Tehát pl mikor feltöltesz egy fájlt a wordpress kiírja neked hogy milyen linken érhető el. Ezt a linket másold ki és egy bejegyzésbe másold be. Majd már csak a bejegyzést kell kategóriákba raknod és kész. pl.:

Mozilla Firefox 23.0




Megérkezett a népszerű böngésző legújabb változata, mely megújult kezelőfelülettel áll a felhasználók rendelkezésére. Emellett hardveres gyorsítással, HTML5 támogatással rendelkezik. Adatainkat (előzmények, könyvjelzők stb.) minden akadály nélkül szinkronizálhatjuk más gépekkel.

Letöltés itt

Tehát probáld csak ki a szerkesztőben találod egy kis lánc ikon. Ha pedig külső oldalról szeretnél egy programot akkorgoogle-al kikeresed majd az oldalon ahol megtaláltad a letöltés linken nyomsz egy jobb kattintást és kimásolod az url-t. Vagy általában minden oldalon van egy olyan hogy

A letöltés automatikusan megkezdődik. Amennyiben mégsem kattintson ide. Eltarthat egy ideig, de megéri a várakozást.

a kattintson ide szóra jobb klik és copy link location (angol firefoxnál legalább is ez.)

A WP képes kezelni “Hivatkozás” formátumú bejegyzéseket (a szerkesztésnél a képernyő beállításainál lehet láthatóvá tenni), és ezek megjelenése testre szabható pl. a default sablon content-link.php-ban. A bejegyzések pedig alapból kategóriákba szervezhetők. Persze ez a megoldás csak akkor jó, ha nincsenek más extra igények.