Sziasztok!
Még új vagyok a Wordpress-ben, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, mert magamtól nem sikerül megtalálnom a keresett plugint.
Az oldalamra szeretnék egy letöltés részleget. Erre számos plugin van, viszont nekem olyanra lenne szükségem, ahova a user-ek is tudnak feltölteni. Amikor egy user feltölt egy fájlt az általa kiválasztott kategóriába, akkor még ne legyen rögtön aktív, engedélyezni kelljen egy adminnak.
Ami még fontos, hogy ne a médiákhoz tegye be, hanem az általam megadott mappába legyenek a le és a feltöltések is.
Számos letöltés plugint kipróbáltam, de ezt sajnos egyik sem tudta. Fizetős verzió is megfelelne.
Nagyon sokáig e107 CMS rendszert használtam, abban eleve volt egy ilyen beépített funkció, az átálláskor nem ellenőriztem, hogy Wordpress alá is elérhető-e, nem is gondoltam, hogy nem fogok ilyet találni.
Előre is köszi a segítséget!
Igen, ezek egy részét próbáltam (azokat, amiket sokan használnak), de sajnos egyik sem jó nekem. Olyan kellene, amiben a feltöltés jóváhagyása után nem kell külön kézzel betenni a letöltések közé.