Letisztult hatékony Design az oldal Üzenetének segítésére

Egyszerű és letisztult webes grafikákat készítek, főként média és értékesítés területen. Ismerem a színek anatómiáját, az ábrák pszichológiai hatásai. Egy oldalnak egyértelműnek és áttekinthetőnek kell lennie hogy konverziót hozzon, ebben segítek én.A Photoshop mindennapi használata mellett tudok HTML, CSS, JavaScript és PHP nyelveken, tehát el tudok végezni minden, a produktivitáshoz szükséges feladatot.Kapcsolatfelvétel az oldalon keresztül, vagy eaposztrof @YM! @GT @AOL @MSN

drupal alapú oldalak:

http://materal.energiagazdasag.hu +brand+logo+grafika

http://vallalkozokozpont.eu +brand+logo+grafika

http://szovegszinhaz.hu +grafika…wp oldalak:

http://auleafoundation.com

http://katajuhasz.hu +brand+logo+grafika

http://ro.materal.eu +brand+logo+grafika

http://hu.materal.eu +brand+logo+grafika

http://noka.hu +brand+logo+grafika

http://tarkovacs.hu +brand+logo+grafika

Neharagudj, de:
 • noka.hu

  grafika? Twenty Eleven sablon totál minimális átdolgozása…

  Össze is csúszik a fejléc azon része, amihez hozzányúltál.


 • katajuhasz.hu/

  grafika? Egy wp-s magazin sablon ez, szinte nulla módosítással, felismerhető elég könnyen… ( Eredeti: http://www.bestwpthemes.com/thesis/ )


 • tarkovacs.hu

  Grafika? Ez is egy ingyenes sablon. Szintén éppenhogy hozzányúltál Istenem, ne csinálj már magadból bohócot… (Eredeti: http://wordpress.org/extend/themes/pixel )  Én sem nevezem magam spanyol viasz szarónak, szerintem te se tedd. :wink: Nagyon jól hangzik, hogy brand+logo+grafika, de amit látok, azok alapján se a grafikához nem értesz, sem a html-hez, rendesen. Szerintem még tanulj, mielőtt megpróbálnád “eladni magad” és a munkádnak nevezett valamit. :slight_smile:

köszi a pozitív kritikát… kérlek töröljétek a teljes topikot.

Kedves asder!Valóban: miért sértődsz meg? Miért gondolod, hogy csak azokat a hozzászólásokat, véleményeket tartjuk meg, ami tetszik az érintetnek? Miért gondolod, hogy nem tudjuk a dolgunkat, hogy mikor kell egy topikot törölni? (Csak akkor törlünk, ha súlyos szabálytalanság történik, vagy valami nyilvánvaló technikai hiba csúszott be, mint pl. duplázás.)Mi úgy gondoljuk, hogy a Felhasználók/Olvasók szabadon, önállóan alkothatnak véleményt, ítélhetnek meg dolgokat, mondhatják el - tisztességes hangnemben - a Közösség más tagjai számára. Lehet egyetérteni, nem egyetérteni, olvasni, nem olvasni, stb.A WordPress Magyarország Közösségben a vélemény szent, a vélemény szabad!

“Egyszerű és letisztult webes grafikákat készítek, főként média és értékesítés területen. Ismerem a színek anatómiáját, az ábrák pszichológiai hatásai. Egy oldalnak egyértelműnek és áttekinthetőnek kell lennie hogy konverziót hozzon, ebben segítek én.”Ez a marketing szöveg nagyon jó, csak az a baj, hogy nincs mögötte semmi profizmus. Sajnos sokan próbálják elhitetni az emberekkel, hogy profik, vagy valóban azt képzelik magukról, hogy ők a webprogramozók és a dizájnerek f@szagyerekei. Ráadásúl ott akar villogni a gyengécske tudásával, ahol tényleges hozzáértő emberek olvassák a fórumokat. :slight_smile:

Erről jut eszembe, pár napja hívtak fel egy cégtől, hogy adnának nekem SEO és webfejlesztési tanácsokat! :slight_smile: :slight_smile:kettőt kérdeztem, a csaj nem tudott válaszolni és lenyomta a telefont :smiley:


'Patai wrote:
Erről jut eszembe, pár napja hívtak fel egy cégtől, hogy adnának nekem SEO és webfejlesztési tanácsokat! :) :)

kettőt kérdeztem, a csaj nem tudott válaszolni és lenyomta a telefont :D
Az ciki.:D

Mi volt a két kérdés? :slight_smile:

+1 evosonic :slight_smile: