Létező tartalom helyett WP alkalmazása

Sziasztok!

Gondolom sokak számára kézenfekvő dolog, de részemről tanácsra van szükségem.

Van egy domain, ami alatt jelenleg statikus website működik. Szándékomban áll WP-re váltani.

Mielőtt elkezdem, az alábbi a dillemám:

• feltelepíteném a WP-t, a témát, elekzdeném feltölteni a tartalmat, ez még OK.

• amíg a WP alapokon futó tartalommal dolgozom hogyan tudom megoldani, hogy a látogatók az eredeti statikus tartalmat lássák, de én tudjak előlük rejtve dolgozni az új tartalommal?

• ezen túl: ha készen lenne a WP-s tartalom, utána nagyon gagyi lenne úgy megoldani, hogy törlöm az eredeti statikus tartalmat, így a látogató a megszokott webcímen csak a szolgáltató 404-es hibaoldalát “látná”, de onnan automatikusan át lenne irányítva az új WP-s tartalom kezdő oldalára? Vagy hogyan ildomos ezt megoldani?

Előre is nagyon köszönöm, ha valaki tudna segíteni!

Csináld meg a sablont és a tartalmat localhoston, vagy egy aldomain alatt. Utána letörölöd a régit felteszed a wp-t és átírod az adatbázisban amit át kell ilyen költözésnél. Az, hogy arra az X időre ami mondjuk 5 perc nem lesz elérhető az oldal. Na bumm, máshogy szerintem nem fogod megoldani. Egyszer le kell törölni a régi oldalt és helyére az újat tenni.

Köszönöm szépen a segítséget.

Miután töröltem az eredeti statikus tartalmat, a látogató a megszokott webcímen csak a szolgáltató 404-es hibaoldalát “látná”, de onnan automatikusan át lenne irányítva az új WP-s tartalom kezdő oldalára.

Így megoldani OK, vagy nem túl elegánys? Vagy hogyan ildomos ezt megoldani? (A WP-s tartalom saját 404-es oldallal rendelekzik, így az megoldva, csak a régi tartalom már nem létező oldalaira szeretnék most rákérdezni)

Ha ugy csinalod, ahogy Efrud irta nem kell atiranyitgatni, es siman meg lehet oldani, hogy 1-2percnel tovabb ne legyen kieses

az oldalba. Sot ha er annyit az egesz, akkor akar leviheto par masodpercre is a kieses. Csak esszel kell csinalni.

En is azt javaslom csinald meg otthon a wps oldalt, akkar egy wp to goval es ha nem vagy biztos benne hogy kell atrakni

ugy hogy jo legyen akkor szolj, biztosan lesz segitseg.

Köszönöm nektek az önzetlen és gyors segítséget!

(No meg az egész fórumnak és fórumos társadalomnak, hogy létezik…)

És mi a helyzet a következővel?

Hogyan férne meg egymás mellett a létező statikus tartalom és a wp-s tartalom? A wp-s tartalom keresők elől le lenne tiltva a szerkesztés ideje alatt, nyilván a statikus oldalról semmi hivatkozás nem mutatna rá, de mi lenne a helyzet a kezdő oldallal? Mi lenne a megoldás arra, hogy a statikus oldal jelenjen meg a domain név beírásakor? Így kapásból telepíthetném és szerkeszthetném a wp-s tartalmat a gyökérbe…

Lehet, hogy túl naiv a fenti felvetés, de mint laikus megmenekülnék némi költöztetéstől és néhány apró-cseprő dologtól, amitől tartok, hogy belevágjak.

Nos?

Előre is köszi, ha foglalkoztok a kérdéssel.

Szerintem ebből csak a kavar lesz. Vedd külön egy aldomainre a statikus tartalmat és készen is vagy.

smile.gif Ha-ha-ha, hát ez is egy igazán kézenfekvő gondolat. Tök jó. Köszi. Nemes egyszerűséggel áthidal minden olyan dolgot, amibe féltem belevágni…