Létezik képszerkesztő bővítmény frontendre?

Üdv! Lenne igény arra, hogy egy felhasználó által feltöltött fotót még a felhasználó szerkeszteni tudja beküldés előtt - crop, resize, scale, text labelling (nem képfelirat) + format, színkorrekciók, … stb. normál funkciókal. Van ilyen plugin?
Még egyszer: NEM az admin oldalon, hanem a frontenden! - Ha rákeresünk erre a témára, eddig minden, amit találtam az admin fotó szerkesztését célozta.
Bármi űrlap kiegészítés, akár wysiwyg szövegszerkesztőn belül, akár külön image uploader+editor formában. Jó lenne akár anonymous user esetében is.
Köszi bármilyen ötletet!

Igen, ez nem feltétlenül lesz egyszerű. Először is kérdés, hogy mivel töltitek fel a képeket? Tehát gondolom valami kiegészítő plugint használtok arra, hogy létrehozzhason egy posztot? vagy valamelyik form builder? Igazából erre, még így nem láttam mostanában lehetőséget, és nem is igazán szokták megadni. Js-el végül is megoldható/egyedi fejlesztésel, bár ilyenkor a media libraryt ki kell hagyni, stb… Tehát nem egyszerű. Valószínűleg egyedi fejlesztés lesz a vége.

Köszi. Egyébként webshopban (woocommerce alap) van igény rá. Az adott termék kosárba tételénél van már normál fájlfeltöltő (sima form input), meg szöveg mező is – de az lenne a cél, ha a feltöltött fotót a juzer még tudná egy kicsit korrigálni, és szövegeit ő applikálná rá, formázva, stílusbeállításokkal, stb.

mondjuk az nem egy elhanyagolható részlet, hogy ez egy woocommerce :smiley:
Ebben az esetben neked egy WooCommerce Product Customizer-er kell amiből van több is.
Pl.:

vagy ezt nézd végig.: The 8 best WooCommerce custom product designer plugins
Ebből a listából már biztos találsz olyat ami neked kell.