Sziasztok,
Ilyen plugint keresek, ami a képen látható: a kategóriákat kis betekintőben kilistázza. (http://szegedma.hu)
Vajon létezik ilyen wordpressben?
Keresgéltem, de eddig nem leltem.
Köszönöm a segítséget!
boresit
Ezt gyakorlatilag tudja a WP, csak egy kis CSS kérdése. Kilistázni a kategóriákat, és ha fölé viszed az egeret, az adott kategória 5 cikkének a címét kiírja…mert biz' ezen az oldalon ez látható…vagy én értettem férle valamit…
akár van plugin, akár nincs, css+kódolás és meg lehet csinálni! 
Hát, köszi, de én plugint keresek…
Köszönöm, de nem erre gondoltam. Legalábbis nem találtam benne ezt a funkciót.
A plugin feladata, hogy kilistázza az utolsó x számú postot az adott kategóriáknál, ha az egeret a kategória fölé viszem, a bélegyképeivel együtt.
A szegedma.hu is szerintem drupla/joomla vagy wordpress, ezért gondolom, hogy pluginnal oldották meg.
De még egyszer köszi a javaslatot.
http://wordpress.org/extend/plugins/multi-level-navigation-plugin/
Wordpress-en futnak tényleg. Amúgy ott van a headerben a javascript, ami csinálja nekeik.
Szerintem ezt pluginnal nem fogod tudni megoldani, viszont ettől függetlenül nem olyan bonyolult a dolog.
Fogsz egy jQuery plugint, mint pl a Suckerfish (nekem ez az egyik kedvencem), és felépíted magadnak a menüt. Gyakorlatilag csak annyit kell csinálnod, hogy egy ul listába beleteszel egy egyéni loop-ot, ami “li” elemek között kilistázza az utolsó öt bejegyzés címét hivatkozásként.
Tehát lesz valami ilyesmi kódod:
Mondjuk ez most csak így fejben összegányolt kód, de szerintem így működnie kellene.
A formázás meg css-ből mehet, és a suckerfish-hez van is alapból, horizontális, meg vertikális is.
khm. az, hogy ez "szerinted" szerinted, és még csak meg sem nézed a forrását tovább fokozza azt az érzésemet, hogy fikarcnyit sem konyítasz még csak a html-hez sem, szóval szerintem (szerintem!) jobb lenne nekiveselkedni, mert mindig csak plugineket keresel, de hamarosan el fog jönni az idő, hogy nem fogsz tudni továbblépni. persze csak szerintem. :rolleyes:
ne sértésnek vedd, hanem tanácsnak, és szerintem (is!) fogadd meg! ;)