Létezhet inkompatibilitás böngészőkkel, ill. xp-vel?

Heti találós kérdés.

Adott egy katalógus (linksarok.hu) 30+ regisztrált felhasználóval 2 jogosultsági körben. A felhasználók backend felületen írják meg a bejegyzést. (3.4.1, Best Corporate sablonnal)

Egy felhasználó nem tud linket beküldeni a feltételeknek megfelelően, mert nála a Kategória kijelölés, illetve címkék “eltűnnek” a beküldéssel egyidejűleg.A probléma részletei a 62, 63 és 64. hsz-okbanhttp://entity.hu/katalogusok/16338-linksarok-hu-7.html#post279192Létezhet, hogy xp alatt Chrome: 21.0.1180.60, Firefox: 14.0.1 és Explorer: 8.0.6001.18702 verziójú böngészőkkel nem működik együtt a wp?

Vagy van olyan fejlesztés a wp-ben, amit az xp már nem tud lekezelni?Ha esetleg van valakinek ilyen őskövület oprendszere, megköszönném, ha kipróbálná, még ha csak lorem ipsum szöveggel is.

Nocsak :slight_smile: Áruld már el, honnan veszed, hogy én profi vagyok?

Mert ilyet soha nem állítottam magamról (legalábbis informatikai területen).[off]

Aki informatikában azt állítja magáról, hogy profi (alias: szakértő, guru, stb.) az szerintem festi magát vagy hazudik. Én minél inkább elmélyedek az open source rendszerek lelkivilágában (most mindegy, hogy linux, wp, joomla vagy más), annál inkább tudom, hogy milyen kevés is a tudásom.

És igaz ugyan, hogy meg tudok írni egy .bat fájt, de ez még nem jelenti azt, hogy értek a zárt szoftverekhez…

[/off]És miért ne lehetne a hibát akár az xp-ben keresni? Bár elsősorban userhibára kell gyanakodni…

Aki csinált már wp alapon honlapot, az könnyen megtapasztalhatja, hogy milyen szinten lehet sz*pni az IE8 alatti megjelenítéssel. Ebből meg egyenesen következik, hogy előfordulhat, hogy valamilyen technikai újítást nem képes támogatni már az xp. Tudjuk, mennyire gyorsan haladnak a hibajavításokkal, meg az újítások/szabványok követésével náluk.

@Andrea:

Akkor hogy előremutató dolgot is mondjak:

telepíts egy XP-t:

virtualbox.org -ba

és teszteld le a weblapod… 30napig ingyenesen legálisan használhatod az xp-t. majd eldobod a virtuális gépet és telepítesz újat… csak egy a sok-sok megoldás közül :slight_smile:

Köszi, a honlap nem az enyém. Én csak dolgozok vele (felépítettem, karbantartom, üzemeltetem, felhasználói jogosultságot állítok és elbírálgatom a VIP tagságra nem jogosult felhasználók ajánlásait). És mégcsak pénzt sem fogok belőle látni :slight_smile:

Az ötlet jó, és ha ügyfélnek csinálnám lóvéért, valószínűleg tesztelgetném is valamilyen módszerrel.

Jelen esetben csak egy felhasználónak próbálok valamilyen ötletet keresni arra, hogy neki miért nem megy.

Akkor válaszolok is a kérdésre.

Igen, létezhet böngésző kiegészítésektől ki(be)akadás. FF esetén midenképp.Leírás itt: http://entity.hu/katalogusok/16338-linksarok-hu-7.html#post279495