A problémám a következő: Van egy szűrő widgetem, ami a termékeimet szűri. Ezt a funkciót mobilon is szeretném, ha elérhető lenne, de nagyon sok helyet foglal. Azt szeretném elérni, hogy a mobilos nézetnél a widget (ami most a termékek előtt van az oldal tetején és sok helyet foglal) csukódjon össze és csak egy sort foglaljon el (mint ahogy a menüknél is meg szokták oldani), és természetesen le lehessen nyitni, ha valaki szűrni akarja a termékeket.
Létezik-e valami ilyen plugin, amivel egy adott widgetet lenyithatóvá lehet tenni?
Rászántam már pár órát, de nem találtam hasonlót. Ha valaki találkozott már hasonlóval vagy van ötlete nagy vonalakban, hogy hogyan lehetne leprogramozni, akkor kérem írjon. Köszönöm
Melyik szűrő widget van fenn, és melyik e-bolt megoldás? Ha adnál egy honlap-elérhetőséget, lehet, hogy lenne, aki segíteni tudna.
Csak látatlanban kellően nehéz feladat… 
Bocsánat, a sziriusznyomda.hu reklámajándék forgalmazó és emblémázó weboldalról van szó, woocommerce webshop motorral és woof szűrővel ( http://woocommerce-filter.com/documentation/ )
Előre is köszönöm az észrevételeket.