Lenyíló menü szerkesztése

Sziasztok! KezdWP-es vagyok. Most készítem az elsoldalamat. Az a kérdésem, hogy lenyíló menüben hol lehet beállítani, hogy felső menüpont ne legyen kattintható, csak a lenyílók. Valamennyire járatos vagyok a HTML-ben. A hivatkozás helyére #-et kellene írni, de nem találom sehol a tárhelyen azt az oldalt, ahol ez a menü van. Az oldal címe http://szakiskola.remenyhir.hu/

Kösz! Vári László

A wp-ben dinamikus a menü, így néz ki php kódban:

<br />
wp_nav_menu( $args );<br />

```<br />
Azaz alapesetben nem fogod tudni html kód turkászással megoldani.<br />
 <br />
Ha hoztál létre egyedi menüt, akkor ott egyedi hivatkozásként kezelheted a felső szintű menüt, megadhatsz bármilyen hivatkozási célt. Vagy használhatsz valamilyen menü mahináló bővítményt.

Kösz a segítséget. Ha a böngészőben megnyitom az Elem megtekintése-t (Chrome-ban jobb gomb), akkor megjelenik a html oldal tartalma. De ezt nem találom sehol a tárhelyen. Ne is keressem?

VL

Pontosan. Ilyesmit nem fogsz találni, ne keresd. Az csak html kimenet, generálódik. Oldal forrásaként mindig html kimenetet fogsz látni. A háttérben maga az oldal valójában php elemekből áll össze, header.php, footer.php, közte pedig ami éppen az aktuális sablonban van, index.php, home.php, sidebar.php, stb.(Legközelebb ne idézd az előtted hozzászólót, mert még a végén ejnye-bejnyét fogsz kapni az adminoktól.)

És igazad lett Andrea! :slight_smile: :slight_smile:

Sziasztok!Teljesen kezdő WP-s vagyok!

Első oldalamat a leírások szerint sikerült is beüzemelnem egy Linux laptopon. (nagy az öröm)

Viszont elakadtam abban, hogy hogyan tudnék egy vízszintes lenyíló menüt létrehozni almenükkel úgy, mint itt a fórumon van a fejléc alatt?

Számomra egy kicsit bonyolult, teljesen elakadtam.Előre is köszönöm!

Kezdőként kérdezném én is, hogy ha WP-BOOTSTRAP oldalt készítek és 2 mélység re lenne szükség a topmenüben akkor azt mi módon kell megoldani, mert ugye nem működik és mindenhol azt olvasom, hogy a BS nem támogatja a többszintű menüt.Előre is köszönöm!

A bootstrap pedig tudja: http://www.bootply.com/86684

és https://vsn4ik.github.io/bootstrap-submenu/