Lenyíló menü szerkesztése

Sziasztok! KezdWP-es vagyok. Most készítem az elsoldalamat. Az a kérdésem, hogy lenyíló menüben hol lehet beállítani, hogy felső menüpont ne legyen kattintható, csak a lenyílók. Valamennyire járatos vagyok a HTML-ben. A hivatkozás helyére #-et kellene írni, de nem találom sehol a tárhelyen azt az oldalt, ahol ez a menü van. Az oldal címe http://szakiskola.remenyhir.hu/

Kösz! Vári László

A wp-ben dinamikus a menü, így néz ki php kódban:

<br />
wp_nav_menu( $args );<br />

```<br />
Azaz alapesetben nem fogod tudni html kód turkászással megoldani.<br />
 <br />
Ha hoztál létre egyedi menüt, akkor ott egyedi hivatkozásként kezelheted a felső szintű menüt, megadhatsz bármilyen hivatkozási célt. Vagy használhatsz valamilyen menü mahináló bővítményt.

Kösz a segítséget. Ha a böngészőben megnyitom az Elem megtekintése-t (Chrome-ban jobb gomb), akkor megjelenik a html oldal tartalma. De ezt nem találom sehol a tárhelyen. Ne is keressem?

VL

Pontosan. Ilyesmit nem fogsz találni, ne keresd. Az csak html kimenet, generálódik. Oldal forrásaként mindig html kimenetet fogsz látni. A háttérben maga az oldal valójában php elemekből áll össze, header.php, footer.php, közte pedig ami éppen az aktuális sablonban van, index.php, home.php, sidebar.php, stb.



(Legközelebb ne idézd az előtted hozzászólót, mert még a végén ejnye-bejnyét fogsz kapni az adminoktól.)

És igazad lett Andrea! :slight_smile: :slight_smile:

Sziasztok!



Teljesen kezdő WP-s vagyok!

Első oldalamat a leírások szerint sikerült is beüzemelnem egy Linux laptopon. (nagy az öröm)

Viszont elakadtam abban, hogy hogyan tudnék egy vízszintes lenyíló menüt létrehozni almenükkel úgy, mint itt a fórumon van a fejléc alatt?

Számomra egy kicsit bonyolult, teljesen elakadtam.



Előre is köszönöm!

Kezdőként kérdezném én is, hogy ha WP-BOOTSTRAP oldalt készítek és 2 mélység re lenne szükség a topmenüben akkor azt mi módon kell megoldani, mert ugye nem működik és mindenhol azt olvasom, hogy a BS nem támogatja a többszintű menüt.



Előre is köszönöm!

A bootstrap pedig tudja: http://www.bootply.com/86684

és https://vsn4ik.github.io/bootstrap-submenu/