Sziasztok!
Új vagyok, nem értek még hozzá, igazából rendesen fel sem tudom tenni a kérdésem. Bocs! Ezért is lenne szükségem a segítségetekre, hogy egyáltalán mire keressek rá a gugliban, merre induljak utána olvasni!?
Feltettem egy WP-t. Vettem hozzá egy WC-re épülő sablont. Nagyjából minden úgy működik, ahogy ígérték, de…
Egyrészt magyarítani szeretném, de ehhez nem adnak eszközt, nem igazán multilang a sablon.
Másrészt kicsit szeretnék rajta faragni.
Azzal vagyok gondban, hogy vannak olyan widgetek, de lehet, hogy formok, amiket módosítanom kéne, de nem látszanak sem a widgetek között, sem a formok között. (Sem sehol a backenden. Kivezetve sincs a paraméterezhetőségük.)
Elementort is telepített alapból a sablon. Abban ha megnyitom pl. a My Account oldalt, akkor azt látom, hogy be van illesztve az oldalba egy [rtcl_my_account] nevű shortcode. De csak összvisz ennyit látok, szerkeszteni nem tudom.
Aztán van olyan elem, aminek a shortcodeja form-ra végződik: [rtcl_listing_form]. Az elementorban az elemek között látom is, mint nem gyári elemet, be is tudom húzni az oldalra, de akkor is csak a shortcode-ját látom, szerkeszteni nem tudom.
Hogy lehet ezekhez hozzáférni? Melyik fájlt, mit bogarásszak át, hogy megértsem, mi történik, mit kéne módosítanom? Mik ezek egyáltalán?
Köszönöm!