Sziasztok remélem jó helyre írok.
Szülő résznél ha túl sok oldalt adok egy szülőhöz akkor a menüben valamiért nem tudom megnyitni a lentebb lévő menüket. Egyszerűen eltűnik a menü gomb.
wp?
sablon?
url?
vagy távgondolat-olvasással elmemanipulációval gondoltad megoldani?
Cseszétek meg én még igen csak tanuló vagyok a Wp terén,és gyakran olvasgatom a fórumot,hogy tanuljak ,de ez a hangnem amit egyesek megengednek maguknak az túlzás.
Csak azért mert jobban ért a valaki a témához nem kell nagyzolni. Lehet ,hogy anno te ,ti is így kezdtétek.
Lehet emberi hangon is válaszolni nem kell megsérteni a másikat. Tipikus magyaros hozzáállás ha jó vagyok valamiben éreztetem a fölényemet a
a nálam tudásban,képességekben gyengébbel szemben,és ez már sokadik ilyen gúnyolódó válasz amit itt olvasok,és voltak durvábbak is.
Nem lehet a srácnak azt írní ,hogy légyszi írd meg mi a wp-sablon,és az url.
Ezt is ugyan annyi idő leírni!! Ja ,hogy ez esetben kulturált lennél!!!
[off]@Pisti: ha elméleti síkon igazad lenne akkor sem sikerült előrébb mozdítanod az ügyedet.
sok helyen el lett mondva, hogy látatlanba nem tudunk segíteni.
ezért kérdezte mano az adatokat… nem adtál meg egyet sem “csesszed meg” :)…
mellékesen a hőbörgő hozzászólásod nem kultúráltságra, hanem idegeskedésre és lobbanékonyságra utal… -igen én is az vagyok, de most igyekszem tárgyilagos maradni…
tábbra is megjegyzés szintjén: tudod ahogy egy idő után már a bohóc is depressziós lesz, a segíteni szándékozó emberből is kibukik a "nálam tudásban,képességekben gyengébb"el szemben (ami egyébként távolról sem igaz… mindössze az én meglátásom szerint 1 lusta, 2 szarik rá végig gondolni, hogy a másik vajon mi alapján tud neki bármit is mondani, 3 állításával ellentétben NEM olvasott el még 1 postot sem korábbról…) a kevéssé kedves hangnem…
végül a kultúráltságodhoz még egy hozzáfűznivalóm:
internetes fórumokon a témához nem kapcsolódó megjegyzéseket [off][/off] tag-ek közé illik tenni ha már egyszer a témához nem kapcsolódó bejegyzést írsz… legközelebb aki megoldást keres ne kelljen végigolvasnia a 2-3 a tiedhez hasonló bejegyzést
[/off]
[off]1.Nem én tettem fel a kérdést.Az egy másik valaki, csak nem tetszett a válasz stílusa.
2.Csak lassan az ember nem mer kérdezni semmit mert leszólják.
3.Miért kérdezgetne,és olvasgatna bárki is máshol,ha: a;Wp-vel kapcsolatban kérdez, b;ez egy Wp forum ,tehát releváns,és a forumok azért vannak ,hogy ott az emberek segítsenek egymásnak.
4.Nem vagyok egy nagy fórumos , csak a mióta érdekel a Wp, bár ezért az off-ért most szólnak nekem először,de ezért nem lennék
kulturált??? Egyedi mérce!
5.Részemről a vita lezárva.Remélem az off-okat jól használtam hanem bocs.
[/off]
wp?
sablon?
url?
vagy távgondolat-olvasással elmemanipulációval gondoltad megoldani?
Custom
www.masseffect.hu
Legújabb
Pistinek igaza van.
Helyesebben:
WordPress 3.1 verzió,
saját sablon az Artisteer segítségével, és
az URL: http://www.masseffect.hu/
Pistának nagyobb részt igaza lehet, és megtehette volna hozzászólását ő is a “csesszétek meg” nélkül.
Az tény, hogy a moderátornak az a szerepe, hogy segítse a kérdés feltevőket, hogy kapjanak választ, a válaszadókat pedig abban, hogy minél részletesebb információt kapjanak.
Elhihetitek, hogy mi is ugyanúgy dolgozunk, mint ti (én a tanulást is komoly, nehéz munkának tartom), ugyanúgy puszilgatjuk honlapjainkat, mint ti, és mindezek mellett a bejegyzések 99%-át át is olvassuk, igyekszünk a folyamatosan növekvő forgalmat olyan mederben tartani (ha kell mederszélesítéssel), hogy mindenkinek öröme legyen a WordPressben, mindenki megoldást találjon, ha elakad.
Ãltalában igyekszünk a hibákat valami humorosabb, könnyedebb formában javíttatni, de higgyétek el, van amikor kicsordul egy kicsit a céklalé az ember fejéből; alapvető információkat nem ad meg valaki ahhoz, hogy lehessen segíteni neki. És a nap folyamán már leizélt a főnök, rikácsolt az asszony, behalt a számítógéped, elcsesztél egy kódot a szerkesztésben, és kezdheted a félnapos melót elölről, a gyerek ordít, a kutya lepisilta a kedvenc virágod, a söröd felmelegedett, és aznap éppen kilencedszer akrja valaki, hogy találjuk ki, hogy valami, valahol, valamitől elromlott.
ez remek de még mindig nem látom a konkrét problémás részt az oldalon…
királ ez a felhajtás, de ennyi szép hozzászólásmezőt elpocsékolni csak így… :rolleyes:
IMP: szedd ki azt az animált slidert, akkor is megakad-e a menü…?
hgrg: nem látod a fától Ernőt?
Én sem értek egyet, a szabályzatban le van írva mi szükséges egy érdemi válaszhoz, de gondolom ezt senki nem olvassa el, nem beszélve arról, hogy a topikok 80%-ában is le van írva.
És végül a megoldás:
.art-menu ul li osztálynak add meg ezt
z-index:1001;
A style.css 237. sorában van.
Még valami. Győzőnek is igaza van, én a helyedben lecserélném azt a slideshow-t, mert ha megnyitom az oldalt elkezdi zabálni a procit.
Én is egyetértek mindennel és az ellenkezőjével is. Bevállalom a slideshow-ötletet, csak kár, hogy nem tőlem jött.
sziasztok
nekem a artisteer által készittet sablonnal most a gondom az hogy mióta 4.0 firefox kijött, most már ő sem jeleníti meg szépen az oldalt ugyan ugy mint a gogle böngészője szét csúsztatja :S hogy tudnám ezt artisterbe beállítani hogy frankó legyen a sablon? vagy css be turkáljak?
artisteer 3.0 amit használok azzal készült a sablon
Azon kívül, hogy a hunglish felirat tanusága szerint a megadott oldalad karbantartás miatt nem tekinthető meg, megkérünk, hogy ne írd be 2x ugyanazt a kérdést két helyre, mert a szabályzat szerint nagyon haragosak vagyunk érte.
lenni mi kérdés én értem nem amit roten, szerintem ő nem ért hozzá, cssben túrni jó.