Legördülő menük; kategória - oldal megjelenítése

Sziasztok!Far-away-10 sablont használok, az oldalam címe angolgyerekeknek.com. Nagyon kezdő vagyok, úgyhogy előre is elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért.Két problémám van:


 1. Most jelenleg oldalakat használok fent a vízszintes menüsoron, ilyen menüpontjaim vannak:

  főoldal-módszer-mondókák-blog-rólam-linkek.  A gondom az, hogy a blog menün kívül az összes oldal statikus. Azt szeretném elérni, hogy a mondókák menüpont alatt ne egy statikus oldal jöjjön fel, hanem egy kategória, hogy a mondókáimat is olyan bejegyzésekbe tudjam beírni, mint a blogban. Tehát azt szeretném, ha a fenti menüsoromban a kategóriák bekeverednének az oldalak közé.


 2. Azt is szeretném, ha a “módszer” menüpontomnak több “gyereke” lenne, az első a “mondókák” menüpont.

  Tehát, hogy így nézzen ki:  főoldal -módszer- blog- rólam- linkek
 • mondókák -  Próbáltam beállítani az oldalon, hogy melyik a szülő és melyik a gyerek kategória, de semmi se történt. Próbáltam az egyéni menüben beállítani, de akkor az oldalsávra teszi ki, és a fenti menüpontok ugyanúgy megmaradnak.  Segítségeteket kérem. Előre is köszönöm szépen.

  Réka

Köszi a választ, de sajnos nem működik. Ha ezen így végigmegyek pontról pontra, akkor az történik, hogy a menüsorom fent (ami oldalakból áll), ugyanúgy marad. Lent viszont jobbról megjelennek a kategóriák egy oldaldobozban. Valóban van ott legördülő menü is, meg minden, csak én nem oldalra szeretném rakni, hanem fent, vízszintesen.Közben sikerült képet is kivágnom, talán így érthetőbb:[attachment=2132:menusor_fent.jpg]Ide, a menüsorba szeretnék betenni egy kategóriát is.Helyette ez jelenik meg:[attachment=2133:kategoriak_rossz.jpg]Lehet, hogy a sablonom alapból csak oldalak megjelenítését támogatja fent?Köszi.

Azt hiszem, tényleg a sablon miatt ilyen. Ha azt teszem, amit te mondasz, akkor minden új menü oldalt jelenik meg.

A sablon http://www.themegrad…far-away-theme/ itt nézhető meg. Azt hiszem, sikerült kiválasztanom egy olyan sablont, ami nem egészen úgy működik,

ahogyan szeretném.Na, mindegy, próbálom kihozni belőle a legjobbat.

Köszi!

Kedves Lazarevics!Igen, kérném szépen a hozzáférést a sample oldalhoz. Köszönöm a linket.Réka