Leálltak a feed-ek! Miért?

Több weboldalamon használom a feedwordpress bővítményt, ugyanazok az rss csatornák, ugyanazok a beállítások. Egy konkrét naptól viszont nem jönnek a feedelt bejegyzések több site esetében is. A lényeg: egyes oldalakon működik a feedelés, egyeseken nem, pedig a beállítások azonosak.

Miért lehet ez? Segítsetek lécci…

Pl. változtattak a forrás oldal feedjén, te frissítettél wp-t, nem frissítettél feedwordpress bővítményt, stb.

Ugyanolyan szerver környezetben is vannak? Ergo, ugyanazon a vason csak másik domainen?

Egyébként mióta WordPress 3.1.3 van, mintha megállt volna feedwordpress, én azóta autobloggedre váltottam.

más is jelezte, hogy eddig egy egy wp-s oldalnak a sima url-jét használva is lehetett rss-sel követni, de 3.1 óta ez mintha megszűnt volna, és csak a tényleges /feed működik…

A feedwordpress-t pár napja frissítették.

Nekem azzal sem ment.

Böngésző függő, én is észrevettem, az Opera,mindet hozza az IE9, majdnem mindnél működik, a Firefox már többet nem jelenít meg a Chrome pedig hibásan jeleníti meg a frissítés utáni hírcsatornákat.

Az, hogy a programkód futása megáll (valahol belefut egy DIE-ba, a menü sem töltődik be teljesen, sem az admin bar) az NEM böngésző függő (próbáltam 3 böngészővel egyébként).

A fed böngésző szerinti megjelenítése az általam próbált oldalakra igaz. Nyolc oldalt próbáltam meg ahol általánosítható az amit fentebb leírtam. Persze még az is lehet, hogy az operánál és a Firefoxnál hiányzik egy két bővítmény, a Krómnál (Chrome) nem hiányzik semmi, mert azt használom, rendszeresen. Természetesen a próbált webhelyeknél nem áll le az oldal navigáció.

Barátaim, megvan a probléma forrása!

A FeedWordPress bővítményhez van egy FeedWordPress Duplicate Post Filter, amely ugyebár a duplikációt zárja ki feedeléskor. Hát az a nagy büdös helyzet, hogy hiába készült ez a filter direkt a FeedWordPress-hez, mégis vannak vele bajok. Pl. leállítja a feedelést néhol…

Hát ez volt a baj, úgyhogy inaktiváltam ezt a filtert és frissítettem a FeedWordPress-t 06.02-re, mert a frissebb verzió már kevésbé duplikál.