Leállás

Holnap egy IP változás miatt, leállásra lehet számítani nap közben. A leállás nem 100%, csupán egy eshetőség.A kellemetlenségekért előre is elnézést kérünk!

Hö? PI lesz belőle? Hát nehogymár ez “ma” gondot okozzon!Az 3.14159265, és kész.

ááá inkább ? = 11.00100100001111110110

:smiley: jól van

name.com -nál kezelt domain nevek esetében, eddig nekem semmi leállást nem okozott az IP-váltás…, sőőőt, pár perc alatt meg szokott lenni, nagy ritkán kellett 1 órát várni reá…mi több, olyan észrevétlen szokott lenni, hogy az új tárhelyen elhelyezett tartalomnál, a lap alján el szoktam helyezni egy egyedi-akármilyen karaktert, hogy abból lássam - az ip váltás megtörtént…

tök egyszerűen meg lehet ilyet oldani transzparensen.DNS módosítása az új IP-re, közbe az új IP-t már beállítják a hosthoz/szerverhez. várnak egy kis időt (minimum ami a TTL-ben be van állítva), aztán leveszik a régi IP-t. És közbe te semmi nem veszel észre belőle.

Persze tudom. sajnos a word-press.hu-t nem lehet a name.com-ra átvinni ( ha lehetne, ott lenne ) és nem fogtok észrevenni semmit sem, szinte 100% :slight_smile: de gondoltam inkább szólok.

Pár hete magyar domain név esetében a magyar domain szolgáltatótól IP-cím módosítást kértem…, több órán keresztül a szolgáltató weblapja jött be az én domain nevem alatt - megmagyarázta, hogy kuss van nekem, mert ez így normális :frowning:Még pár napig van .hu végződésem, azután már mindenem külföldi lesz (tárhely, domain - és a hozzájuk kapcsolódó szogáltató székhelye) - még valahogy az internet szolgáltatót (chello) kellene külfödire cserélni…, csak sajnos itt borsodban ez lehetetlen… - mindegy, azt leszámítva én már örökre végeztem a magyar “szolgáltatókkal” (azért az idézőjel, mert nem is szolgáltatnak, csak pénzt szednek be…)

jól beettettek.vannak itthon is jó szolgáltatók, meg külföldön is szarok.


hitetlen wrote:

Pár hete magyar domain név esetében a magyar domain szolgáltatótól IP-cím módosítást kértem.., több órán keresztül a szolgáltató weblapja jött be az én domain nevem alatt - megmagyarázta, hogy kuss van nekem, mert ez így normális :(

Még pár napig van .hu végződésem, azután már mindenem külföldi lesz (tárhely, domain - és a hozzájuk kapcsolódó szogáltató székhelye) - még valahogy az internet szolgáltatót (chello) kellene külfödire cserélni..., csak sajnos itt borsodban ez lehetetlen... - mindegy, azt leszámítva én már örökre végeztem a magyar "szolgáltatókkal" (azért az idézőjel, mert nem is szolgáltatnak, csak pénzt szednek be...)
Ugyan így gondolom én is ! ;)

hm. a környezetemben mindig mindenki fikázza fikázta a chello-t, én majd 7 éve vagyok az ügyfelük, és soha semmi bajom nem volt velük…

Költözz nógrád megyébe és lesz!


'mano wrote:

hm. a környezetemben mindig mindenki fikázza fikázta a chello-t' date=' én majd 7 éve vagyok az ügyfelük, és soha semmi bajom nem volt velük...[/quote']

plusz egy. nálunk a legjobb elérhető szolgáltatás. az ADSL-ellel mindig baj van (és sebességbe lófasz se) más meg nem igen van.

Mindíg az aktuálisat kell szidni. Chelló? Torrenteztél már chellóval? DC-ztél már chellóval? Nekem nem arra kell a 120MBites net hogy az e-e-mailjeimet fogadni tudajam.


mp33portal wrote:

Mindíg az aktuálisat kell szidni. Chelló? Torrenteztél már chellóval? DC-ztél már chellóval? Nekem nem arra kell a 120MBites net hogy az e-e-mailjeimet fogadni tudajam.
igen csinálom és megy minden gond nélkül.

titkosítás (amúgy a szerintem a upc által működtetett QoS nagyon jó. Mikor van tartalék enged, mikor nincs visszavesz. Elvégre nem bérelt vonalat veszel. Lehettek volna gecibbek is...)

torrent gond nélkül megy.

a hónap 3X napjából 1-2-n, egyébként nem kis pályázok, és szervereket bóklászok! :wink:sőt, pár hete egy haverom svédországban rekedt és nyitottam neki ftp-t, úgy húzott le rólam mint a pinty, miközben nálam ment tovább a szokásos munka…úgyhogy akkor charlie, ketten vagyunk. az már több mint 1! :smiley:

Egész hétvégén (péntek estétől vasárnap késő estig) - óránként…, két óránként szakadt meg a chello…, tegnap (hétfőn) és ma (kedden) lekopogom…, okés volt.hülyét kaptam, elhihetitek…Egy két szakadás néha belefér - de három napig?! Óránként, két óránkét vonalat bontott (nem sokáig, 1-2 perc, de akkor is) - a falra másztam tőlük

Miéééért? A falon volt connect?? :slight_smile: :smiley:

Ijj’ ez nagyon tetszett Győző! :lol:

catv-nél nem igen bont vonalat mert ott olyan nincs