látogatószámláló

Sziasztok,

melyiket használjátok? Nem online látogatószámlálóst szeretnék. Van valakinek valamilyen ötlete? Végig néztem jó párat, de nem tudom eldönteni, melyiket használjam.

Felteszed a Jetpacket és abban van WordPress.com alapú statisztika, amihez csak API kulcs kell

Üdv,

A Jetpacket amit @DjZoNe írt, csak ajánlani tudom mivel nagyon sokoldalú bővítmény.

Rengeteg munka órától megkímél ha megismered :wink:

köszi a segítséget!!!

Megcsináltam. De én nem ilyet képzeltem. Én számlálót szerettem volna, azt sehol sem találok.

Ne nyiss ugyanannak a témának másik helyen is témát. Onnan töröltem, itt mondd el a hozzátartozó bánatot. :wink:

Ok, s a bánatomra nem tudsz megoldást??? smile.gif

A kérdésem, hogyan lehet láblécbe beszúrt számlálónak a helyét megváltoztatni. Bal sarokból át szeretném tenni a jobb sarokba.

Melyik sablonban? Melyik letöltésszámlálót?

Vagy mi a honlap url-je?

http://castiglione-info.com/

copyright melletti számlálót szeretném áttenni a jobb oldali sarokba

Nos ez nem egy korrekt látogató számláló, ugyanis minden oldalletöltést számol. Így igencsak hamis képet fog adni magáról a látogatásokról.

Jobb oldalra pedig úgy tudod tenni, hogy kiveszed a textwidgetből és magába a footer.php-ba rakod bele a megfelelő változóval így majd jobb oldalon jelenik meg.

Én a Counter nevezetű PHP alapú számlálót használom. Azt hiszem ez a pontos neve, de ha gondolod írj Privát Üzenetet és elküldöm.