Sziasztok,
melyiket használjátok? Nem online látogatószámlálóst szeretnék. Van valakinek valamilyen ötlete? Végig néztem jó párat, de nem tudom eldönteni, melyiket használjam.
Üdv,
A Jetpacket amit @DjZoNe írt, csak ajánlani tudom mivel nagyon sokoldalú bővítmény.
Rengeteg munka órától megkímél ha megismered 
köszi a segítséget!!!
Megcsináltam. De én nem ilyet képzeltem. Én számlálót szerettem volna, azt sehol sem találok.
Ne nyiss ugyanannak a témának másik helyen is témát. Onnan töröltem, itt mondd el a hozzátartozó bánatot. 
Ok, s a bánatomra nem tudsz megoldást??? 
A kérdésem, hogyan lehet láblécbe beszúrt számlálónak a helyét megváltoztatni. Bal sarokból át szeretném tenni a jobb sarokba.
Melyik sablonban? Melyik letöltésszámlálót?
Vagy mi a honlap url-je?
Nos ez nem egy korrekt látogató számláló, ugyanis minden oldalletöltést számol. Ãgy igencsak hamis képet fog adni magáról a látogatásokról.
Jobb oldalra pedig úgy tudod tenni, hogy kiveszed a textwidgetből és magába a footer.php-ba rakod bele a megfelelő változóval így majd jobb oldalon jelenik meg.
Én a Counter nevezetű PHP alapú számlálót használom. Azt hiszem ez a pontos neve, de ha gondolod írj Privát Üzenetet és elküldöm.