Láthatatlan zene lejátszó

Üdv

Keresek egy olyan megoldást amivel integrálhatok egy zenelejátszót úgy hogy külön oldalon másféle zenét játszik le és ezt úgy hogy maga a lejátszó nem látszik az oldalon vagy csak úgy hogy ki lehessen kapcsolni a zenét alatta. Valaki tud ilyen Plugin létezéséről??

plugint nem tudok rá, de biztos van valami. én popup ablakban javascripttel csináltam meg.

'varnyu' wrote on '2010-09-04:

plugint nem tudok rá, de biztos van valami. én popup ablakban javascripttel csináltam meg.

Tudnál küldeni egy linket?

megy privibe

Utoljara '96-ban volt meno a zenelo weboldal. Az emberek 80%-a zenet hallgat bongeszeskor. Folosleges neked is tukmalni rajuk. :wink:

Az enyémé nem kötelező jelleggel indul :wink: :smiley:

Elég sok blogot böngészek. És gyakran majd megüt a guta, amikor automatán indul a zene, és a lejátszót meg letették egy fél méter mélyen az oldal aljára …nehogy véletlenül gyorsan ki tudjam kapcsolni … :blink:

az a a lejobb mikor a rosszarcú automata indításra és "kikapcsolhatatlan"ra rakja… adblock+ :slight_smile: és többet a lapot nemnagyon látogatom az fix…

'psztrnk' wrote on '2010-09-05:

Utoljara '96-ban volt meno a zenelo weboldal. Az emberek 80%-a zenet hallgat bongeszeskor. Folosleges neked is tukmalni rajuk. ;)

Nálunk ez a dolog nem fölösleges és nagyot dobna az oldal hangulatán. De ez a megoldás is megszívlelendő hogy az alján van a lejátszó. Ez megoldható úgy hogy más oldalon más zenét játszon? Úgy értem HOME egy zene egy másik adott oldal nem az előző zenét hanem egy másikat játszik le és azt az oldalon ismétli? Akár ez is egy megoldás lehetne a problémámra.

Most felraktuk a simple music ot és azt kérdezném tőletek hogy esetleg van e olyan lehetőség hogy ezt a simple music ot úgy használjuk hogy különböző oldalon nem ugyan azzal a számmal indít hanem mással.