Latex kód használata pluginon belül

A JetPack plugin aktiválva van, ezáltal, ha megfelelő szintaxisú LaTeX kódot jelenítek meg egy bejegyzésben, vagy oldalon, akkor az gond nélkül meg is jelenik. (pl.: $latex c_{1} + frac{c_{2}}{(1 + r)} = m_{1} + frac{m_{2}}{(1 + r)}$)

A probléma az, hogy nekem ez a megjelenítés online teszten belül kellene. Van egy jó plugin (watu), amivel lehet teszteket készíteni. Ezek elkészítésére a pluginnak külön felülete van és a teszt megjelenítése egy oldalba vagy bejegyzésbe történő [watu x]-el történik (ahol x a megjelenítendő teszt sorszáma). Ha egy tesztkérdés definiálásakor kérdéshez, és/vagy válaszhoz beírom a latex kódot a jetpack szintaxisának megfelelően, akkor csak a nyers kód jelenik meg a kérdésben és a válaszban is.Nem vagyok egyáltalán wp pro. Érzésem szerint olyan történhet, hogy az oldal betöltésekor a latex kód utáni keresés hamarabb lefut, mint ahogy [watu] által megjelenik a kérdőív. Vagy a másik tippem, hogy a watu nem foglalkozik más pluginok műveleteivel.

Egyébként, ha a kérdésbe vagy válaszba html kódot írok, az megjelenik. Így ha a megjelenítendő függvényeket előbb legenerálom képpé, akkor bemásolhatom, de ez nagyon pacuha megoldás és mivel sok különböző egyenletet kellene megjeleníteni, így elég macerás is. A BB kód viszont nem jelenik meg.Kérdeztem a Watu készítőjét, hogy van-e ötlete, de annyival elintézte, hogy nem nagyon ért a latex-hez, aztán további kérdésre nem is válaszolt. Van esetleg valakinek ötlete?Előre is köszi a választ!