Last Menu Item probléma

Sziasztok

Van egy olyan problémám hogy van egy plussz sor valamit, de csak akkor ha ki vagyok jelentkezve.http://snag.gy/xN5mQ.jpg

Ezen a linken meg tudjátok tekinteni mir beszélek. A böngészforrás kódnál pedig ezt találtam:http://snag.gy/P4ZeU.jpg

Szemmel láthatóan mintha ott lenne még egy link, ami üres, de csak van ott, tehát igazából még href tulajdonság sincs megadva neki.

Ezt mi okozhatja? Bejelentkezés után nincs ilyen probléma.
Igen, valószínűleg egy lekérés, amit rosszul írtak meg a sablonban. Az

 • if_logged … if_logged_lezarasa
 • , míg helyesen nem csak a linket, de az az egész li-t kéne az ellenőrzésbe tenni.

  Amit kihagytam (ne haragudj), egy nav menu roles nevű plugint használok arra hogy a különböző menüket elrejtsem ha valaki nincs belépve vagy be van lépve.

  Szerintem ez okozza a problémát, amíg a menük ebben a sorrendben voltak: Regisztráció, Kijelentkezés Bejelentkezés, addig bejelentkezve is ugyan így volt egy plussz sor és a többi, viszont miután a Regisztráció elé raktam a Kijelentkezést (ugye bejelentkezve nem látszódik sem a bejelentkezés sem a regisztráció) így megoldódott a probléma.

  Esetleg nincs valami ötleted hogy ezt a komplett “last menu item” dolgot le lehessen tiltani? Vagy mire keressek a forráskódjában hogy ezt a last menu item funkciót ne akarja oda rakni?

  Próbáltam keresgéltem notepad+±al de csak a hozzá tartozó CSS-t találtam meg, meg pár másik hozzá nem kapcsolódó dolgot.

  Nem szoktam kérdezgetni mert rengeteg mindent megoldottam már egyedül, de erre egyszerűen nem jövök rá hogy hol és mi van elcseszve.

  Közben most még próbálkozok egy kicsit, van még pár ötletem, de ha netán eszedbe jutna valami és megosztanád velem, annak örülnék.

  Ami most eszembe jutott, az akkor játszik, ha mindig az utolsó elem ami üres, akkor azt el is lehet tüntetni:

  1. Csináljunk a header-ben egy megkötést: if user not logged id
  2. Adj neki css formázást, ami eltünteti: menu.ul li:last-child { display: none; } Erre vigyázz, hogy az almenük utolsóját ne tüntesd el: menu.ul li ul li:last-child { display: none; }
  3. Zárd le a megkötést.
  Ami kódokat most így írtam, hát már az esti söröm után volt, szóval ne másold, csak irányt adtam vele. :)

  Esetleg az nem megoldható hogy ne is generálja oda? Tehát hogy ne lerejtsem a megjelenését, hanem kitörölni magából a generálásból?
  Biztosan, csak nézd át a bővítmény kódját. :slight_smile: