Lassú lett a hostgator

Sziasztok,Mondhatom, hogy évek óta a hostgatornál vannak weblapjaim. Nem volt eddig probléma. De pár hete egy egyszerű videó betöltés is problémát okoz. De mindig csak 16 óra után. Teszteltem. Gondoltam sablon, plugin, flash hibák lehetnek. De nem lett gyorsabb. Estére behal a tárhely szolgáltatásom. Weblapjaim használhatatlanok. Csak délelőtt futnak rendesen. Egy egyszerű html oldalra beágyazott swf file sem fut le rendesen. Akadozik, vagy egyáltalán nem indul el. A hostgator az Internet szolgáltatóra mutogat, de azzal nincs gond. Úgy töltök le és fel, mint soha. Sebességem elég nagy. Teszteltem egy ingyenes gagyi tárhelyet. Gondoltam felrakok rá egy jó nehezen beolvasható média anyagot. És lám csodát, úgy fut rajta a weboldal, hogy lestem a székről. A hostgatornal ugyan az pedig meg sem mozdul. Mi lehet a probléma? Tényleg a hostgatornál lehet a probléma?

Más amerikai oldalak is lassan töltenek be? Hazánk és a nagy újvilág közötti adatforgalom akadozhat, lassulhat valahol. (Te is a saját országodba nézted, hogy jó, Ők is, tehát max ez marad.)

Dehogy, pont ellenkezőleg. Feldobtam 2 ingyenes amerikai tárhelyre ugyan azt a weblapot. Mindkettő szélsebesen fut. Ami a hostgatornal egyáltalán nem megy. Semmi köze ahhoz, hogy honnan nézik a weblapot. Teszteltem más kontinensekről is. (van hozzá eszköz) A hostgator is elnézést kért a lassúságért. És ennyi. Szolgáltató váltás lesz. Ez már biztos. Mert a problémára nem adott megoldást. Túlzsúfolják a szervereket sajnos. Gondoltam hátha valaki más is tapasztalta ezt a problémát. A megdöbbentő az, hogy ingyenes tárhelyeken szélsebesen fut minden. Amiért meg fizetek, az haldoklik :slight_smile: De csak 16 előtt szupergyors a weblap. Délelőtt náluk is minden ok. Nyilván azét, mert akkor ők alszanak még és a szerverek nincsenek még terhelve.

Kérd meg őket, hogy tegyenek át valami üresebb szerverre. Aztán vagy javul vagy marad a váltás…

Gondolom a kapzsiság őket is elérte. Szomorú. Én a 1and1.com tól mentem át a HostGatorra. Gyorsabb, megbízhatóbb. De HUNból használva sajnos nagyon lassú. Lehet, hogy visszakényszerülök egy magyar szolgáltatóhoz. Kicsi, nem olcsóbb, de legalább itt van.

Az, hogy innen Magyarországról használjuk a hostgator szervereit lassú lenne? Ezt nem igazán tudom elfogadni. Pontosabban szakmailag felülbírálni. Lehet, hogy igazad van. Tény, hogy lassú és használhatatlan minden website, amit a hostgatornal parkoltatok. Legyen az .com vagy .hu s domain. A Magyar szolgáltatókkal nem lenne bajom, ha nem kerülne 3x annyiba és korlátlan tárhelyet biztosítana. De ha menni kel, hát menni kell. Nem működő weblapokkal semmire sem megyünk. Ezért, ha nem oldják meg a problémát, akkor váltunk.


'syska' wrote on '2011-12-05:
Kérd meg őket, hogy tegyenek át valami üresebb szerverre. Aztán vagy javul vagy marad a váltás...

Ó...már hanyadik levelet írom. Már nem is reagálnak. Pedig erről is híresek voltak. Mindig pontosan válaszoltak és gyorsan, ami a Magyar ügyfélszolgálatokra egyáltalán nem jellemző. De, ha menni kell, hát menni kell. Gond az, hogy nagyon sok adatot kell áthelyezni majd az új tárhelyre. Váltás nem kis projekt. De még bízok, hátha megoldják. Kapnak pár napot :rolleyes: