Lassú az oldalam

Sziasztok.Valamiért nagyon lassú az oldalam.(www.sojtor.eu)

Valakinek van valami ötlete, javaslat, hogy mivel tudnám gyorsabbá tenni?

Vagy mi okozhatja a lassúságát?Előre is köszönöm.

Ajánlanám a következő: 1.Google a legjobb barátod 2.Wp.orgról 3. Nemtudom megütötte-e már a füled a cache szócska. Az elkészített oldalakat eltárolja HTML formában, így nem kell -annyi-kérést küldenie a server felé.Viszont a lapod frissítésekor ürítened kell ill. a serveredet a cache generálás elég jól terhelheti ha túl agresszív vagy. Ajánlott plugin: Wp-supercache

A téma átmozgatva: ez nem WordPress hiba, hanem több - akármilyen - okra is visszavezethető:
  • sávszélesség hiánya,
  • átirányítások kavalkádja,
  • sok bővítmény,
  • hibás fájl (amit a rendszer korrigál ugyan, de időbe telik)

    …, hogy csak néhányat említsek.    Az is nagy kérdés, hogy miért 2.1-es verziót használsz? Kissé sebezhető, kissé avitos darab… :wink: Frissítsél, és a cache nélkül is jelentős gyorsulásra számíthatsz.

Ahogy Győző mondja, valószínűleg tényleg valamilyen wp által történő dinamikus korrigáció miatt lassú a wp-d. Nekem például az egyik wp álatal használt könyvtár attribútumai nem voltak megfelelőek, ezért bár működött a blog, de nagyon lassú volt.

Első körben normális webszerver (lighttpd, nginx), másodrészt, php optcode cache (APC, eAccelerator, ZendOptimizer), harmadrészt adatbázis cache, negyedrészt WP cache (Super Cache, Hyper cache, Widget cache).Közben pedig elolvashatod TLoF írását a tutorial.hu-n WordPress sebesség optimalizálásról: http://www.tutorial.hu/wordpress-for-speed/Valamint az oldal sebességén és a felhasználói élményen sokat javíthat a dolog, hogy ha a javascriptek az oldal végén töltődnek be (mivel amiíg nem töltődtek be, addig áll a böngésződ és semmi más nem tölt be).