Sziasztok!
Wordpress 2.8.6 -ot használok kb. 1 hónapja, és idáig nem is volt vele gond.
Persze én is úgy álltam hozzá, hogy nem raktam fel egy halom bővítményt, meg stb. hogy nehogy elszúrjak vmit.
Lényeg: kb. 1 hete nem tudok normálisan írni egy bejegyzést, mert 2-3 percet kell várnom amíg betölt a szerkesztő.
Képfeltöltésnél szintén 2-3 perc a várakozás, viszont maga a feltöltés 1-2 sec. fájlmérettől függően. Úgy gondolom a 000webhost sem hibás, mert az oldalt is gyorsan el lehet érni.
Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is!
(nem tudom milyen infókat tudok még írni, kérdezzetek légyszi)
Pedig szerintem a szolgáltató lesz a ludas…
A 000space-n is van egy blogom
Lassú, mint a tetű.
U.h. a szolgáltató a ludas .
Köszönöm Hitetlen, hog egyet érthetek veled
(napszaktól is függ a lassulás)
000 az általam ismert legjobb ingyenes szolgáltató. viszont vannak idegesítő dolgaik (mint mindegyiknek) pld előre meghatárohtatatlan leállások, belassulások stb…
értem, és köszönöm.
csak az az érdekes, hogy a fel/letöltés nem vacakol csak a szerkesztő. de az irreálisan sokat “homokórázik”.
esetleg tudnék vmi féle frissítést/javítást eszközölni, ha mégis én rontottam el vmit a bővítményekkel?
(Mystat -ot, meg Google analitics -et is használom, meg hit számlálót ill. online user -számlálót. ezek nem lehetnek?)
hgrg igen! habár zöldfülű vagyok, de ez tűnt a legjobbnak. (persze akkor még nem volt ilyen gondom)
Az online szolgáltatások bizony kellően belassíthatják az oldalt, hízlalhatják az adatbázist, felesleges belső forgalmat generálva + még amit az előttem szólók is elmondottak.
ok! akkor kezdem azzal, hogy ezektől megszabadulok ideiglenesen.
Az eddigi leginkább érzékelhető lassulást a picasa-ban tárolt képek include-ja kor láttam mondtam is a tulajnak, hogy esetenként timeout-olt a server
leszedtem minden bővítményt, minden számlálós vackot, de nem javult.
ami fura, hogy az egyik plugin hozta a word-press planetet + a napi idézetet, de ezt már korábban sem használtam, ezért kikapcsoltam, majd töröltem. Ettől függetlenül nem tűnt el. Vajon miért?