A www.laptopreszlet.hu oldal elkészült.
Annyira jól sikerült, hogy beneveztem vele az “Év Online Válllakozása” versenyre!
Fél éve még lelkes drupal rajongó voltam. Most azt hiszem, hogy büszke lehetek erre az oldalra!
Köszönöm azonknak akik segítségemre voltak az elkészítésben!
Ha tetszik kattints a jobb felső sarokban levő szavazó linkre!
Ha nem tetszett, vagy észrevételed van, akkor kattints erre a linkre
www.laptopreszlet.hu/pontozz
és itt elmondhatod véleményedet!
Nem számít, hogy pozitív, vagy negatív! Ha összejött a 100 vélemény, akkor a Te linkedet is kiteszem.
Elég jól össze van rakva, bár én a k2 témát mindig is nehézkesnek éreztem. Látom, a cform-ot elég kreatívan alkalmazod.
Összességében jó benyomást tesz rám.
Tetszik, jól sikerült. WordPress fórumosoknak nem jár valami kedvezmény? :)
'Patai wrote:
:) Tetszik' date=' jól sikerült. WordPress fórumosoknak nem jár valami kedvezmény? :):)[/quote']
El is felejtettem mondani:
nyertem is a versenyen két különdíjat!
Köszönöm, aki annak idején szavazott rám.
A kérdésre válasz: MAc gépekre biztosan ki tudok harcolni valami kedvezményt. A megrendelő űrlap megjegyzésébe írd be, hogy innen jöttél és kérsz engedményt. (Aztán csak megalkuszunk valahogy.)
El is felejtettem mondani:
nyertem is a versenyen két különdíjat!
Köszönöm, aki annak idején szavazott rám.
A kérdésre válasz: MAc gépekre biztosan ki tudok harcolni valami kedvezményt. A megrendelő űrlap megjegyzésébe írd be, hogy innen jöttél és kérsz engedményt. (Aztán csak megalkuszunk valahogy.)
Milyen versenyen nyertél?
Patai László wrote:
Milyen versenyen nyertél?
Az év Online vállalkozása 2008. De nem a fődíjat, csak két kategória díjat nyertem. Nem volt egy hatalmas országos verseny. De tudom, hogy idén olyan témát csinálok, amivel már országos versenyen is indulhatok. (Ha lenne olyan, hogy szabadalomvédett marketing ötlet, akkor levédeném. De egyelőre erről többet nem szeretnék mondani. Itt úgyis publikálom
Gratu