Lapozó beállítása

Sziasztok!

Nem találtam sehol megoldást a problémára, ezért írok itt, hátha tud valaki segíteni.Lapozót szeretném felülről eltüntetni. A kezdőoldalon ugye alul ott a lapozó az rendben is van, de ha a második oldalra lapozok, akkor a bejegyzések fölött is megjelenik a lapozó, de nekem csak alulra kell, felül nem.Nos?

Vagy a kódban kell kitörölni a lapozást megjelenítő kódot, az adott sablon fájlban. Vagy ha erre bővítményt használsz, akkor az a bővítménytől függhet, hogyan oldották meg. (Filterrel)De az is lehet, hogy ugyancsak filterrel teszik ki ezt pl. a functions.php-ban. (Mert aki csinálta a sablont, az így is megoldhatta, elég sokszor használnak filtert a tartalom kiegészítésre, módosítására). Ebben az esetben a lapozás megjelenítését nem közvetlen a megjelenítésért felelős sablonfájlban “tárolják”, hanem egy külső filter függvénnyel beszúrják a the_content() -elé a lapozás html kimenetét, magát a linkeket, gombokat, akármit.Szóval eléggé sok variáció van. Nálad nem tudom, ez hogy van. Ha mutatsz egy oldalt (oldalad) és a sablon nyilvánosan letölthető, akkor könnyebb válaszolni. (És persze megmondod, hogy a alapozáshoz használsz-e bővítményt, ha igen, mi a neve.)

Köszönöm a tippeket! Elkezdtem végignyálazni a leírtakat és amint ezen ügyködtem, eszembe jutott valamit megnézni. A “megjelenés/theme option” menüben a Show navigation links at the top of posts page után kivettem a pipát.

Ennyi.

Kb 2 hete ezen küzdök.Néha a legegyszerűbb megoldás a célravezető. :slight_smile:Kösz a segítséget!