Igen, van “user guide” hozzá. Ott nem találtam meg a segítséget, ezért írtam ide.
Igen, nagyon sok dolgot megoldottam magamtól, amivel pedig próbálkoztam és mégsemm sikerült megoldanom, itt megkérdeztem. :rolleyes: (Ezentúl ritkábban teszem majd, inkább ülök felette 1 héttel többet.)
Azóta sem sikerült beállítanom a lapozást a főoldalamon.
Láttam, hogy Győzőnek is hasonlóan működik a W2Y oldalán a lapozás, mint nálam.
Ãgy lehet, hogy ő tudna ebben segíteni.
A főoldalam egy statikus oldal.
Blogbejegyzéseket tartalmaz.
Lehet, hogy mosolyogni fogtok, DE:
Beállítások/Olvasás szekcióban ugye be kellett állítanom egy statikus oldalt.
Beállítottam.
Alatta pedig ki kell (kellene) választani egy másik oldalt “Bejegyzések oldalának kiválasztása” címen.
A súgó ezt írja: “… Statikus oldal kezdőlapként történő megjelenítéséhez legalább kettő Oldalt kell létrehozni, az egyik lesz a főoldal, a másikon pedig a bejegyzések kerülnek megjelenítésre.”
Nálam csak a statikus oldal van beállítva, a másik oldal lehetőségét nem értem. Nekem a főoldal a bejegyzések oldala is egyaránt.
Gondolom ez a lapozásra is hatással lehet, ezért nem működik megfelelően a főoldalon. Ugyanis minen más oldalon működik a lapozási funkció.
A WordPress2You weboldaladon láttam a főoldal lapozását alul.
Nálam a főoldalon nem működik, más oldalakon viszont igen. Valószínűleg a statikus oldalbeállításnak lehet hozzá köze, de még nem tudtam kideríteni, hogy mi.