Lapozás számokkal a bejegyzéslistában

Sziasztok!Olyan bővítményt keresek, amely képes oldalszámokkal ellátni az oldalakat és a lap alján nem az 'előző bejegyzés' és 'utolsó bejegyzés' helyett 1 2 3 4 5 6 stb. jelenik meg.

WP-PageNavi


'Farkas wrote on '2009-11-24:
WP-PageNavi
Köszönöm a gyors választ! Feltelepítettem, de nem akar megjelenni a weblapon azért sem, mi lehet a gond? Az alapbeállítások megfelelnek?

Mert mondjuk a sablonod megfelelő részébe be kell biggyesztened a plugin leírásában is található kis kódocskát…de erről volt már szó néhányszor…1-2szer már azt hiszem én is leírtam lépésről lépésre…

A használati utasítás elolvasása jót tesz az egészségednek és a mi idegeinknek… :slight_smile:

Illeszd ide:wp-content/themes//footer.phpez a kódot:

Code:

és közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd a működését.

De most komolyan, mindjárt jön Laci, hogy irgumburgom, holott az a faramuci helyzet állt elő, hogy lesterchan csinálja a legkorrektebb módon a pluginjeihez a leírást, ha azon valaki nem boldogul el, akkor…http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-pagenavi.htmlInstallation és Usage fül, minden ott van ami kell!

mano.Ezt speciel annak idején én sem láttam meg, és épp Laci mutatta meg (igaz Laci? :slight_smile: ), hogy nicsak, ott a leírás…, azóta mindig kutatok a készítők honlapján hasonló leírások után…, elég nagy eredménnyel.Bele kell jönni ebbe is, mint minden másba.Szerintem ez a PageNavi a határvonal…, addig minden okés…, úgy ahogy, de addig is jól leírt és könnyen megtalálható infókat találni magyar lapokon (többek közt ezen a fórumon), ám ez az első olyan plugin, amit minden amatőr úgy telepít, hogy a hozzávaló php kódot a plugin nem “telepíti” be a sablonba, hanem azt nekünk kell kézzel berakni.Magyarán…, a kezdők bukatóit pár oldalba bele lehetne írni:


  1. Gondok: telepítés ingyenes tárhelyre (ez úgysem megy…) // örökös téma
  2. “Error” hibaüzenetes gondok telepítésnél (pl: az a bizonyos három karakteres szemét) // örökös téma
  3. PageNavi az első olyan plugin, ahol a kezdőnek plugin telepítés után kézzel bele kell nyúlnia a sablonba. // örökös téma    kb ez az a három téma, melybe a kezdők 90%-a beleszalad… (az elsőt kivéve én is mind belefutottam)

Kedves Hozzászólók!Kozmokrator több, mint 24 órája tette fel a kérdését. Kapott rá 5 egészséges, egy irányba mutató, használható választ. Hitetlen ezt megtetézte egy kiváló gondolatsorral.Mielőtt belecsúsznánk hitetlen (létező és valóságos) problémafelvetésének filozófiai taglalásába, továbbá az adott válaszok után egy ötödikes is meg tudja csinálni a helyes alkalmazást: csik and csuk.