Lapozás, a keresett oldal nem található

Sziasztok,Az lenne a problémám, hogy lapozásnál az utolsó oldalra mindig

A keresett oldal nem található lap jön fel.PageNavi plugint használok, de alapértelmezetten is ez a baja. Plugin nélkül is.

Közvetlen linkeknél Nap és Név van aktiválva, ha ez számít.

pl.:http://gitáriskola.hu/zenei-hirek/Van valakinek ötlete?Köszi

Ha frissíted a közvetlen linkeket akkor is megmarad a probléma?Egyedi bejegyzés típust használsz?Biztos, hogy csak az utolsó oldalnál jön elő a hiba?

Na, most itt nem mindenre tudok válaszolni :slight_smile:Bejegyzéseket a következő módon adom hozzá:Bejegyzés->új bejegyzésKözvetlen linkeket próbáltam állítgatni, hogy máshogy jelenítse meg, de nem jártam sikerrel egyikkel se, mindig ugyanaz a probléma.Nos, igen az utolsó oldal problémás általában, bár a Zenei Hírek kategóriámban több cikk van, elvileg 6 oldal, de már az 5. oldal se működik

Úgy látom nem nagyon volt még senkinek ezzel problémája. Utálom, mikor egyedi hibák jönnek elő nálam :frowning:

A pontosság kedvéért a 6. oldaltól nem találhatóak.Jó lenne tudni, hogy ezt hogy használod?

Egyedi wp_query-t, vagy valami hasonló bejegyzés listázást manipuláló dolgot használsz?

nem használok semmilyen lapozással kapcsolatos plugin-t. de elég érdekes, mert most másik oldalamnál is előjött ugyanez a probléma, de ott még csak 2 oldalnyi cikk van…mtgbarlang.kartyak.com

Sziasztok,

Eltűnt a főoldalam :frowning: a főnököm megöl. Mi lett vele, hova lett?? Követlen linkek okés, statikus oldal kiválasztva főoldalnak okés.

Segítsééég!

Köszönöm előre is!

Ja, bocsi, itt a link: http://www.slh.hu

Megváltoztattad az Oldalak szerkesztésénél az oldal címét, nem? Vagy hasonló. Úgy tűnik, hogy a kiválasztott statikus oldalad nem érhető el (hacsak nem lett törölve véletlenül). Próbaképpen válasz egy másik, létező oldalt (pl. a Kapcsolatok oldalt).

Köszönöm a választ, olyan jó, hogy vagytok! :slight_smile:

Nem változtattam az ég világon semmit, még csak nem is jártam az oldal szerkesztés közelében. Widgeteket dobálgattam a főoldalra… Próbáltam létrehozni Főoldal2-t majd beállítottam, h az legyen a statikus főoldal, az eredmény ugyanaz.

Lehet, h valamelyik újonnan felpakolt pluginnel van baja…

nemá! a kapcsolat oldalad biztosan jó, azt próbáld ki.Ha nem megy, akkor a legutóbb telepített bővítményeket Í(még jobb, ha az Akismet kivételével az összeset) kapcsold ki, majd egyenként vissza, és nézd meg, közben, hogy működik-e.Ha nem működik, akkor valamit sikerült nagyon… :wink:

Megoldódott, egy plugin volt a bűnös, a kis szemét úgy döntött inkább nem kompatibilis. :rolleyes:

Köszönöm Győző! :slight_smile: