Landing page egy aloldalra

Egy vásárolt sablon használok és szeretnék 1-2 aloldalra landoló oldalt építeni, ahol egyetlen egy gomb, link stb. sincs, csak egy Megrendelem gomb a végén. Ezt a típusú oldalt az én sablonom (http://lebojtakademia.hu/) nem támogtaja. Szeretnék egy olyan megoldást, ha van ilyen, hogy pl. egy bővítmény segítségével tudjak ilyen oldalt építeni, mert a html kódokból is csak a legalapvetőbbet ismerem. Ha nincs ilyen, akkor megtanulom amit kell. Előre is köszönöm a választ!

olyan nincs hogy nem támogatja.ha csinálsz egy page template-et és úgy szabod át ahogy akarod, kizárt hogy ne lehessen beállítani!

Kösz a válaszod, de hogyan csinálok page template-et arra az egy lapra? Hogyan kell page template-et csinálni?


Itt minden fontos tudnivalót megtalálsz a mikéntjéről:http://codex.wordpress.org/Page_TemplatesÉrdemes a themed page.php fáját alapul venni az átszabáshoz.

Azt hiszem értem elméletben miről van szó, de technikailag kell fejlesztenem magam hozzá, Nagyon köszönöm a segítséged!

Nem bonyolult, de kezdők számára kacifántos lehet.Röviden:

  1. Készítesz a page.php-ból egy másolatot, mondjuk custom-page.php néven
  2. a <?php nyitó teget követően elhelyezel egy kommentet, pl.:


<?php<br />
// Template name: Az én oldal sablonom<br />
...
```<br />
3. Megváltoztatod a fájlban amit szeretnél az eredeti<em> page.php</em> -hez képest.<br />
4. Az adminban, az oldal szerkesztőben, az O<em>ldal tulajdonságok</em> dobozban kiválasztod az <em>Én oldal sablonom</em> sablonmintát<br />
5. Frissíted az oldat, és már ezt a fájlt fogja használni a tartalom megjelenítéséhez<br />

Nem bonyolult, egy dolog hiányzik hozzá, a php tudásom, ami jelenleg nulla. A 2-es pontban foglaltakhoz kell tudást szereznem, a többi egyszerű. De nagyon köszönöm, nagyon lerövidítetted nekem az utat, ahhoz hogy meg tudjam csinálni. Köszönöm!