Külső oldalról kép feltöltése/saját URL blokkolása

Sziasztok,A következő problémával találtam szemben magam, remélem, hogy valaki tud segíteni nekem. Előre is köszi:Szeretnék feltölteni (upload) képeknek az url címét megadott helyekre, de úgy hogy a saját url címet ne írja bele a wordpress. Leírom egy példában, hogy mire gondolok.http://eztakepetakaromfeltolteni.jpg (külső oldalra mutat)de ezt írja be a wordpress: http://sajatdomain.com/wp-content/themes/x/thumb.php?src=http://sajatdomain.com/wp-content/uploads/product_img/http://eztakepetakaromfeltolteni.jpgde én csak ennyit szeretnék: http://sajatdomain.com/wp-content/themes/x/thumb.php?src=http://eztakepetakaromfeltolteni.jpgennek kellene belőle kimaradni, ezt kellene valahol letiltani:http://sajatdomain.com/wp-content/uploads/product_img/Szóval ez a kérdés. Előre is köszönöm a segítséget!

Még annyit elfelejtettem írni, hogy csv-ből szeretném feltölteni, vagyis már fel is töltöttem, de nem jeleníti meg a képeket, mert a saját elérési utat beleépíti a kép URL-jébe! Nagyon vároma válaszokat. Köszi! :slight_smile:

ne azzal foglalkozz, hogy elrejted a fájl elérését.

inkább blokkold, hogy azt behívva tőled ne jelenjen meg, htaccess módosítással:RewriteEngine OnRewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+.)?domainneve.hu/ [NC]RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$RewriteRule ..(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.domain.hu/ezjelenjenmeghelyette.jpg [L]ezjelenjenmeghelyette.jpg lehet egy olyan szöveges kép, hogy: “NE LOPJ”oszt csókolom…RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+.)?domainneve.hu/ [NC]

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteRule .
.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.domain.hu/ezjelenjenmeghelyette.jpg [L]ezjelenjenmeghelyette.jpg lehet egy olyan szöveges kép, hogy: “NE LOPJ”oszt csókolom…

@mano:

ha jól láttam itt épp a kérdező akar hotlinkelni…

Sziasztok,Igen, én “szeretnék” hotlinkelni. Van egy nagyker webshop, aki csv-ben küldi el a termékeinek az adatait. Ezeket az adatokat szeretném feltölteni a saját oldalra. Amikor feltöltöm a csv-file-t akkor ugyan a megfelelő helyre illeszti be, de olyan módon, ahogy leírtam. Ezért szeretném a saját elérési utat törölni, hogy csak és kizárólag az adott képek url-je szerepeljen az inputban.

legközelebb igyekszem meg is emészteni azt, amit elolvastam! :slight_smile:

És mi a megoldás? :slight_smile: