külső javascript meghívása...

Szervusztok!

Egy ismert cms rendszerhez szoktam designt-sablont készíteni és most úgy adódott, hogy ugyanezt kérnék tőlem csak wordpresshez.

Mondom nosza, eljött az ideje hogy közelebbről is megismerkedjek vele. Múlt héten pénteken letöltöttem és azóta ismerkedek vele.

Készítem a “sablonomat” egy ingyenes simon wp framework felhasználásával és a vége felé szembesültem egy problémával.

Szeretnék egy külső javascriptet meghívni - a hasábok azonos magasságáért felelne - amihez a “utasítást” szerettem volna a headbe elhelyezni. Megtettem, de nem is látszik az, hogy beírtam volna.

A kérdésem - programozási ismeretek és wordpress ismeretek hiányában! - az hogy hogyan tudnám ezt a scriptet meghívni más módon.

Nagyon fontos lenne mert 99%-ban már kész vagyok. Meg kell ma mutatnom a tervet, azonban ez szükséges lenne hozzá.

Kerestem már erre vonatkozó írásokat a neten, de bevallom nem találtam. Olyat igen amelyik a mézesmadzagot elhúzza, de megoldást mégsem ad.

Segítségeteket előre is köszönöm!

üdv,

attila

uraim! csak egy apro karakterhiba és már is nem működik. aztán mikor rálel a hibára, akkor a fejéhez kap és azt mondja: jaj de hülye vagyok!