Külső fórum beillesztése

Külső fórum WP felületére történő beillesztéséhez keresek bővítményt, esetleg kódot. Előre is köszönöm a segítséget, javaslatokat.

nehogy segíts, és megmondd, hogy milyen fórumról van szó.

ki fogjuk találni, és ha nincs rá bővítmény, megírjuk helyetted.

:unsure:

Egy embed kódra gondoltam, amivel egy már meglévő fórum bejegyzéseit jeleníthetem meg az oldalon, vagyis integrálnám a saját honlapom fórum tartalmába.

Akár az is megoldás lehet, hogy “oldal az oldalon belül” formában jelenjen meg.

Esetleg az iframe script-re gondoltam, de lehetséges, hogy van jobb megoldás is.

A PageView Wordpress plugint találtam ami lehetőséget biztosít arra, hogy bejegyzésekbe lehessen integrálni honlapokat.

Leírása az alábbiakban:

PageView Plugin

PageView is a plugin that will display another web page inside the current post. This is achieved with the use of an iframe – an HTML tag that allows a webpage to be displayed inline with the current page. Although an iframe can lead to a complicated website, it can be very effective when used appropriately.

Installation

1. Download pageview.zip

2. Unzip

3. Copy to your /wp-content/plugins directory

4. Activate plugin

You can find full details of installing a plugin on the plugin installation page.

ez fórumtól függ, és az esetek többségében php programozó kell az integrálásához.

De ha van a fórumnak RSS linkje (miért ne lenne) akkor azt a linket fel kell venni Widget RSS-be, és készen is vagy. (általában már legtöbb fórumnak friss hozzászólás rss linkje is létezik stb. - de friss fórum post rss linkje biztosan van) - fapados megoldás, de legalább pénzbe nem kerül.