Különleges szállítás

Sziasztok
Az alábbi problémában kérnék segítséget:
Adott egy webshop, virágokat és lakászdíszeket árulnak.
A nem élő dolgokkal (díszek) nincs baj, GLS viszi házhoz.
Viszont az élő virágot nem vállalják. A tulaj azt találta ki, hogy ők viszik ki (apukája. testvére), a következő formában:
A saját kerületben 990 Ft, Budapesten 2000 Ft, adott Budapest környéki települések (ezek meg vannak pontosan kb 25 km-es körzet) 2500 Ft.
Az megoldható valahogy, hogy a shopban ha valaki ezen termékek közül rendel, akkor automatikusan kalkulálva legyen a szállítási díj (persze a település nevének beírása után, újraszámolással), illetve ha pl. Debrecenből rendelne valaki, akkor jelezze a program, hogy ezt a terméket nem tudja megvásárolni. Illetve még nagy probléma, hogy ha valaki vegyesen rendel, akkor az hogy legyen kezelve.

Igen, termékenként megválaszthatod, hogy mely szállítási módok legyenek érvényesek, ha az adott termék a kosárban van.

Kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben, ha megkérlek rá.

Csatlakozom, a kérdéshez. Amennyiben a súlykorlátok at vesszük figyelembe, úgy a WooCommerce Weight Based Shipping teszi a dolgát. A távolságok beütése esetében, viszont már nem alkalmazható. Párhuzamosan az irányítószámok beütése lenne megfelelő megoldás? Nem fogja megzavarni a súlyalapú szállítást? Van egypár “distance” plugin, de azok a google térkép API kódjához alkalmazkodnak és egyenlőre azt nem tudom mekkora költséget produkál. A “kézzel meghatározott” irányítószámok esetében viszont az egyesével beütés kissé macerás. Azt csoportosan is lehet feltenni? Pl: 1011 - 1239, vagy 1*, 2*, ?

Hali

Kicsit leült ez a téma, de sajnos még mindíg nem találtam rá megoldást. Így a kérdésem még mindíg nyitott.
Lehet, hogy nem is lehet ezt megvalósítani?

A hivatalos doksiban elég jól leírják: https://docs.woocommerce.com/document/product-shipping-classes/