különféle contactform

hogy lehet megoldani contactform pluginnal, hogy különböző oldalakon más lehetőségeket kínáljon? pl valahol (pl 1-es page) legyen kötelező a név, valahol meg ne legyen (pl 2-es page) kötelező a név? másoljam fel háromszor a plugint? de akkor mit csináljon hogy ne akarja felülirni az egyik a másikat, meg hogy ne zavarodjon össze, meg hogy miképpen hívom be, stb?

nincs ötletem, help…

köszi.

Szia!

A megoldás a cfromsII plugin: akárhány féle form, minden beállítható, egyszerűen az oldalba lehet tenni, tökéletes, jó ideje használom. Link: http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin

jónak tűnik… de ez miképpen is lesz magyar nyelvű? azt látom hogy tudja a magyart, csak nem tom hogy :slight_smile:

köszi :smiley:de tényleg… hogy lesz ez magyar? valaki help…megoldva…

mégegyszer kösz

jónak tűnik ez attól az apróságtól eltekintve, hogy az űrlap egyszer jelent meg az oldalon, és azóta sem

több űrlapot csináltam, több page-hez, de hiába illesztem be a kódot, nem jelenik meg az űrlap, bármelyik böngészővel nézem… mint említettem, egyiknél egyszer, aztán semmi…

van egy java applet progi az oldalon, ha az nem zavarja, akor tippem nincs mi lehet.hát az nem…bocs de ez tényleg nem jelenik meg bárhogy próbálkozom

hiába a marha frankó beállítások, meg minden bigyó, ha a kód beillesztése után k…ra nem jelenik meg az oldalon, de semmi hibaüzenet, csak nem jelenik meg… bármit bárhogy állítok. wp 2.3-at használok… valaki help plsmegoldva, ha manuálisan írtam be a kódot, akkor nem jelent meg… ki érti ezt?

mukodnie kell én három formot üzemelek vele :slight_smile: meg kell adni hozzá a “beszúrásnál” a form számát :slight_smile: szóval mondjuk ha a hármas formot szeretnéd beteni akkor bejegyzésnél beírod hogy, és ott lesz, vagy is nálam így mukodik :slight_smile:

már megvan köszi, képzeld ha ctrl+c-vel raktam be úgy nem szerette, ha a html szerkesztőből illesztettem be úgy igen… vicces fiú :slight_smile:

viszont ha már újra előjött, még nem kerestem ugyan, de ha vágja valaki egyszerűbb dolgom lenne: hogy kell az aljából kivágni a linket? ami a plugin oldalára mutat, ui az minden űrlap alatt megjelenik az oldalon, és na ne má :smiley: mondom, még nem kerestem, de mindenképp kiirtom onnan, ha vágja valaki azt megköszönném :slight_smile:

Linkkiszedés: valamelyik php fájlban van, vagy a css szerkesztőjében a “linklove” font color legyen az oldalad háttérszíne… nem valami elagant de ez is megteszi

hm… az utóbbi megoldás a “ravasz… nagyon ravasz” kategóriába tartozik, de inkább megkeresem az a php fájlt… :slight_smile:

köszi