Sziasztok!
Van egy oldalam amin a sliding-door theme-t használom.
Ebben alapértelmezetten nem volt más sablonminta az oldalakhoz, csak az alap ami tartalmaz 1 sidebart és a contentet.
Sikerült új sablonmintát hozzáadnom a témához, viszont nem tudom, hogyan lehetne különböző CSS-t használni a sablonmintához.
Az alap sablonmintán kívül kreáltam egyet amit nosidebarral neveztem el innentől egyértelmű mi a célom vele
( a téma nem enged változtatni a sidebar-on)
Lehet esetleg valahogy includolni egy másfajta CSS-t a nosidebar sablonmintához?
Most tanulom a CSS-t szóval ha lehetséges DIVeket meg egyebeket nem akarok alkalmazni
Üdv Gábor
Ha nem akarsz div-eket használni, akkor hagyd is abba Mivel a sidebar maga is egy div.
miért üti egymást a div és a css?
css-sel lehet div-et is állítani, sőt, leginkább!
szóval vagy rosszul fogalmaztál, vagy az alapfogalmakat is tisztába kellene raknod előbb…
Rosszul fogalmaztam.
Amit el szeretnék kerülni:
van az alap style.css amit jelen pillanatban a sablonminta is használ.
Ha létrehozok egy style2.css-t azt hogyan tudja a sablonminta alkalmazni?
Div-eket meg azért írtam, hogy ne kelljen az alap style.css-ben ezzel szenvednem, mivel még tanulom a dolgot és odáig nem jutottam el, viszont ahhoz, hogy eltüntessem a sidebart ahhoz nem kell semmi plusszt beleírnom a css-be csak értékeket módosítani
Miért kell nekem 2 css? Mert a többi oldal használja a sidebart, csak a sablonmintás aloldal nem.
Remélem így már érthetőbb
<link rel="stylesheet" href="/style2.css" type="text/css" media="all" />
Ãgy, de én egybevonnám.
headerben az alap css mellé meghívod a css2-t.