Szervusztok!
Pár napja kezdtem el egy zenekari honlapot (http://wordpress.deathwarrant.hu) áthelyezni wordpressre és tegnap futottam bele abba a problémába, hogy ha egy menüpont alá - jelen esetben a Rólunk írták menüpont alá - külön templatet hozok létre, akkor a böngészőben való megjelenítéskor feltűnik egy körülbelül 20 pixeles margó az oldal tetején, ami letolja a tartalmat.
A template oldalban ugyanazt a kódot használom, amit az index.php is a bejegyzések megjelenítésére, annyi kivétellel, hogy ki van bővítve egy
sorral a megfelelő cikkek leszűréséhez, a css-ben viszont nincs külön módosítás.
Az összes többi oldalon jól jelenik meg a tartalom, nincs semmilyen eltartás a lap tetejétől.
Többször is átböngésztem az oldal forrását és a hozzá tartozó stíluslapokat, mind a szerkesztő programmal, mind firebuggal, de nem találtam megoldást a problémára.
Bár egy eltérés van a többi oldalhoz képest, mégpedig, hogy közvetlen a body tag után van pár plusz <link href="... és <script src="... -es hivakozás. Ez lehet-e ok? Mivel lehet orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm a segítségeteket!