Külön page template-nél CSS probléma

Szervusztok!

Pár napja kezdtem el egy zenekari honlapot (http://wordpress.deathwarrant.hu) áthelyezni wordpressre és tegnap futottam bele abba a problémába, hogy ha egy menüpont alá - jelen esetben a Rólunk írták menüpont alá - külön templatet hozok létre, akkor a böngészőben való megjelenítéskor feltűnik egy körülbelül 20 pixeles margó az oldal tetején, ami letolja a tartalmat.

A template oldalban ugyanazt a kódot használom, amit az index.php is a bejegyzések megjelenítésére, annyi kivétellel, hogy ki van bővítve egy

Code:

<?php query_posts('category_name=rolunk-irtak'); ?>

sorral a megfelelő cikkek leszűréséhez, a css-ben viszont nincs külön módosítás.

Az összes többi oldalon jól jelenik meg a tartalom, nincs semmilyen eltartás a lap tetejétől.

Többször is átböngésztem az oldal forrását és a hozzá tartozó stíluslapokat, mind a szerkesztő programmal, mind firebuggal, de nem találtam megoldást a problémára.

Bár egy eltérés van a többi oldalhoz képest, mégpedig, hogy közvetlen a body tag után van pár plusz <link href="... és <script src="... -es hivakozás. Ez lehet-e ok? Mivel lehet orvosolni a problémát?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Illene megjelölni valahol, hogy “… köszi WordPress…” :wink:

Nekem amúgy nem látszik semmiféle eltartás Chromium alatt, ugyanott kezdődik a főoldali és a page content.

Operával is lecsúszik. Nem zavaró, de lentebb kerül.

Szervusztok!

Köszönöm, hogy ránéztetek, időközben megoldódott a probléma.

Az ok az amatőrségem és a rosszul felépített page template volt. :slight_smile: Illetve a Rólunk írták menüpont alá való bejegyzés kiiratásra ajánlottak egy frappánsabb és egyszerűbb megoldást, még pedig, hogy admin felületen az adott menüpontot, ne oldalhoz, hanem kategóriához társítsam.

A Wordpress pedig, igen fel lesz tüntetve! Még van mit barkácsolni az oldalon az élesítés előtt, a sok finomításban ez is benne lesz! :slight_smile:

Mégegyszer köszi!