sziasztok,
kaptam egy sablont, amiből működő oldalt kellene faragnom. A problémám a fejlécel van, gőzőm sincs, hogyan lehetne lekódolni a menüt (nem is láttam még hasonlót). Tipp?
köszi előre is
SZVSZ szépen fogod, és manuálisan írod meg a menüt…amit aztán CSS-ben megformázol…tehát nem meghívod mondjuk a category-t,vagy a page-t,vagy amit akarsz,hanem őskori módszerekkel manuálban…
'szupermanus' wrote on '2009-11-04:
sziasztok,
kaptam egy sablont, amiből működő oldalt kellene faragnom.
NE IDÉZZ FELESLEGESEN! A bazi nagy képet meg pláne ne!
Szerintem szükséged lesz egy tapasztalt sitebuilderre, aki ezt az egészet lekódolja neked szabványos css + html formában. (Ehhez értünk itt egy páran.)
Utána a tőle kapott kódok és képek alapján már fel tudod építeni a sablont, ha van egy kis jártasságod a dologban.
'barna' wrote on '2009-11-04:
Szerintem szükséged lesz egy tapasztalt sitebuilderre, aki ezt az egészet lekódolja neked szabványos css + html formában. (Ehhez értünk itt egy páran.)
Utána a tőle kapott kódok és képek alapján már fel tudod építeni a sablont, ha van egy kis jártasságod a dologban.
igen, pontosan erre gondoltam most már én is. A build része az nem az erősségem, a többi megy simán. Segítenél benne? A bevételből persze adok jutalékot:)