A kubrick témát használom egy új projectem megvalósításához. Igazából 2 kérdésem lenne.
Tudom nem szép egy témán belül írni, de valamelyest ugyan az a kategória.
1, Az oldal neve függvény visszatérő string jét szeretném kissé átalakítani. Be szeretném tenni a 2 utolsó karaktert span tagek közé. Ez a CSS miatt kell nekem.
Code:
bloginfo('name');
. Gondoltam arra hogy létrehozok egy függvényt a function.php -ben melyben az említett függvény kimenetét szétszedem a nekem tetsző módon. Ez jó gondolat, vagy nem túl valid?
2, A kubrick téma eltünteti a widgeteket ha a cikk részletes megjelenítésére megyek. Azonban nekem az oldal tartalmaknál is kellene ez a funkció.
Code:
if ( empty($withcomments) && !is_single() ) {
Mit írjak még a feltételbe. Hogyan határozom meg azt hogy oldalt nézek éppen.
Ne haragudjatok a láma kérdésekért. Sajnos a wp ezen rejtelmeiben nem vagyok annyira jártas :(
megaláma lesz a kérdés, de a single.php-ban nem azért nincs widget, mert meg sem hívja a sidebart? én még nem találkoztam ilyennel, hogy okoskodott volna a wp, hogy meghívom a sidebart és ő vmiért nem jeleníti meg…
Hát ha nincs benne a get_sidebar akkor nem hívja. De amúgy esetek nagy százalékában ott van. Ha meg ott van és nem hívja akkor elírtál valamit valószínűleg.
Hát igen! A sidebarral nincs is gond. Viszont a kubrick content részét módosítottam oly módon, hogy szélessebb legyen is_single megjelenítésnél. Viszont az oldalak nem is_single megjelenítésűek ezek szerint. Szóval nekem az kellene, hogy az oldalak megjelenítésénél is hagyja el a sidebart.