Sziasztok ! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől.
Az előző bejegyzésért épp áttelepítés ahogy megírtam a bejegyzést utána nemsokkal kaptam meg a tárhelyet…!
Na szóval a következők történtek Ahol voltam tárhely azt odaadtam másnak én meg áttelepítettem az új tárhelyre…! Itt ki kell jelentenem hogy a tárhely tökéletes html alapú lapoknak. Ez az M2Host.com webhosting tárhely. Van ott több weblapom is de azok html alapúak.
A probléma ott kezdődött hogy áttelepítés után a szerver az ftp kérésekre nem válaszolt vagy 10perc elteltével egy plugin vagy egy téma telepítése… Ãgy inkább nem folyattam az áttelepítést és egy idő után töröltem a tárról. De remélem ezt el tudjuk felejteni. A main nappal vettem egy tárhelyet a 3 in 1 hostingnál “MegaCp” Ãllítom életem egyik legjobb legmegbízhatóbb tárhelye gyors és eszméletlen jó. csak ajánlani tudom. Szóval ez miadt nem volt elérhető az oldal.
Na most akkor az oldalról ha lennének még olyanok akik nem látták vagy nem olvasták az korábbi bejegyzést.
Az oldal wordpress témákkal pluginokkal fog foglalkozni és dekódolással a dekódoló szkriptek ma kerülnek feltöltésre. ezek már használhatóak is lesznek.
Ezenkívül lehetőséged nyílik megosztani olyan plugin vagy téma fordításokat amiket te fordítottál.
Holnaptól már kezdődik a témák feltöltése és küldhetőek a témák pluginok is ha valamit meg szeretnél osztani.
jaj igen az oldalt a következő linkeken érhetitek majd el
Na egyelőre ennyi tudok írni.
Plz ne töröljétek mostmár minden rendben van az oldal működésével.
Ne haragudj, de nyilván nem véletlen töröltem! Nincs rendben, nagyon nincs rendben! Nem kívánunk támogatni WAREZ oldalakat.
Idézet az előző fórumból:
Mivel .com os domain-om van ezért a szolgáltató nem tilthat max felszólíthat hogy helyezem át az oldal vagy a tartalmat. Mivel a domaint én megvásároltam. Nem úgy mint a .hus domain esetében hogy csak a használati jogát vettem meg azaz csak bérlem. Ãgy a magyar és a .eu domaineket bármikor megszüntethetik.
És még ott a whois protection is.
Részlet a szabályzatból:
http://forum.word-press.hu/topic/4677-mielott-bekuldened-az-oldaladat-ii-kiegeszites/
Ok megértettem. Nem warez oldalnak szántam.
Köszi!
nekem is tetszik, pont egy könvytárhoz illő
előszőr az oldalt néztem meg és elkezdetem gondolkozni hogy a design-hoz hozzászólok, de utána olvatam hogy az még készül. Grat!
Na megkezdődött az adatok feltöltése. Megnyílt az oldal immár szabad a regisztráció. Várok Mindenkit szeretettel.
és hová?
Ne adjál linket, mert törlésre fog kerülni; ezt Patai Lacival az előzőekben lebeszéltétek.
Nyilván nem álszemérem az, ha azt mondanánk, hogy személy szerint soha nem használunk warez cuccokat, de ez, ebben a formában magánügy. Ugyanakkor a word-press.hu oldal hivatalosan nem adhat és nem is ad ilyenhez támogatást.
Ha a címet meg akarjuk tudni, akkor majd magánban meg lehet kérdezni, nem?
avagy fogod a gúgült…
én tudom, olvastam az előzményt, azért kérdeztem… csak egy ócska vicc volt részemről