http://kreativklub.com/
Sziasztok.
Be szeretném mutatni az oldalt funkcionálisan most lettem kész vele. Kisesebb nagyobb módosítások még a hétvégén megtörténnek ezt értem a dekódolás menüpontra és ha az időm is ugy engedi hétfővel elkezdődik a végleges adatbevitel közel 100 kategóriában
4000 dekódolt wordpress téma, plugin, tutorialok.
Ne offoljatok plz.
Köszönöm.
Megkatpm az új tárat ha nem jönne be azért van 1óra mulva megtekintkető
Mivel még nem indult el, ezért csak annyit jegyeznék meg és kérlek, hogy ne vedd sértésnek: figyelj oda egy kissé a helyesirásra.
Hiányolok egy hivatkozást arra, hogy az oldalt WP motor hajtja … általában illendő kitenni.
Jól értelmezem, hogy itt olyan prémium témák és pluginok lesznek, amik az eredeti oldalakon fizetősek???
igen ez kissé problémás lehet…
Szia igen jól értelemezed már lassan egy hónapja napi 6óra csak a dekódolgatás kb 80 olyan oldal témái lesznek fent amit a téma készítői pénzért árulnak vagy úgy van kirakva hogy free premium … Na mindegy a lényeg az hogy kb most tartok olyan 4000 ezer ilyen témánál és még rengeteg van hátra.
A tárhelyről ingyen direktbe tölthető lesz mindegyik. Azzal az egy korlátozással hogy minden felhasználó napi 5 témát tud majd letölteni
remélem ezt sokan megérik majd hogy mért így korlátozom.
Ezenkívül az oldal olyan szolgáltatásokat is biztosít majd hogy ha valaki témát szeretnem megosztani ez legyen saját vagy épp valami talált téma azt majd itt megteheti és ugyan így a fordításokat is lehet publikálni.
Óó igen ami még érdekesség lesz jelenleg 8 10 db dekódolási forma van amire már van megírt scriptem ez is elérhető lesz az oldalon. Ez a funkció is csak a regisztrált tagon számára lesz elérhető.
Most ennyi tudok írni így hirtelen.
Ok rendben odafigyelek a helyesírásra és a helyes megfogalmazásra.
Ami a WP motor megjelenítését illeti pótolom.
Mivel még nem indult el, ezért csak annyit jegyeznék meg és kérlek, hogy ne vedd sértésnek: figyelj oda egy kissé a helyesirásra.
Hiányolok egy hivatkozást arra, hogy az oldalt WP motor hajtja ... általában illendő kitenni.
Jól értelmezem, hogy itt olyan prémium témák és pluginok lesznek, amik az eredeti oldalakon fizetősek???
igen ez kissé problémás lehet..
Hát olyan nagy problémám ezért csak nem lehet belőle mivel ne saját néven van a domain.
Mivel .com os domain-om van ezért a szolgáltató nem tilthat max felszólíthat hogy helyezem át az oldal vagy a tartalmat. Mivel a domaint én megvásároltam. Nem úgy mint a .hus domain esetében hogy csak a használati jogát vettem meg azaz csak bérlem. Ãgy a magyar és a .eu domaineket bármikor megszüntethetik.
És még ott a whois protection is.
a probléma erkölcsi oldalára gondoltam nem a gyakrolati megvalósítására. Bár ez egy érzékeny kérdés: szerintem ha valaki premium theme-et akar akkor vegye meg. vagy írjon sajátot.
Ha kódolt free theme az mástészta. főleg ha reklámokkal tömték teli…
Eddig valahogy mindig megvoltam premium theme-ek nélkül. nem mondom kipróbáltam őket és ezért nem vásároltam meg… De ha élesben bárki ilyen szoftvert akar -mert ez már az- akkor szerintem annyit tehet, hogy a készítőt támogatja vele… persze bizonyos határon belül