Közvetlen linkek

Üdv mindenkinek!

Beállítottam a közvetlen linkek funkciót az oldalon, de nem müködik!Beleírtam a

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

kódot a htacces fájlba de annak a jogosultságát nem tudom 777re állítani, de nem is ezzel van a gond hanem hogy az apache nem látja a .htacces fájlt és így valami más megoldás érdekelne közvetlen linkekre esetleg van rá valami plugin?

szia

mit értesz “apache nem látja” alatt?

modrewrite modul engedélyezve van?

Üdv!

kössz a gyors választ!

rendszergazda ezt írta:

nincsen .htaccess a szerveren

nem fogadja el az az apache.

nos ezek szerint nincs engedélyezve a serveren a htaccess használat.

Kérd meg őket, hogy ha lehet engedélyezzék ( httpd.conf access file name-t kell .htaccess-re állítani ill. a modrewrite modult engedélyezni…

oké!

kössz

meg még annyi kérdésem lenne, hogy googlera optimalizáltam, de google mire megtalálja…Nem lehet valahogy megcsinálni hogy google robotok hamarabb megtalálják oldalamat?

Ne a Guglira optimizáld, hanem olyan tartalomra, ami miatt érdemes odajárni :wink:

Amugy pl. Google xml sitemap generator plugin, meg All in one SEO, vagy Platinum SEO. De ha jó az oldal, előbb-utóbb megtalálják. Csak az nem mindegy, hogy hányadik helyen dobják ki a találati listán :smiley:

'varnyu' wrote on '2010-03-24:

Ne a Guglira optimizáld, hanem olyan tartalomra, ami miatt érdemes odajárni ;)

Amugy pl. Google xml sitemap generator plugin, meg All in one SEO, vagy Platinum SEO. De ha jó az oldal, előbb-utóbb megtalálják. Csak az nem mindegy, hogy hányadik helyen dobják ki a találati listán :D

persze oldal az jól bevan optimalizálva csak még nem talált rá google semmilyen formában!feltettem rá az all in seo packotmeg az ultimate seot is.

Reklámozásnak tűnő link, ezért admin által törölve.

@metalman: 4 böngészővel néztem meg. az általad irt link ide irányit át: törölve. ez a Te oldalad?

Persze matalman! A macska meg fel van mászva a fára, nem? :wink: :slight_smile:

Önmagában a WP is nagyon jól optimalizált, de a gyönyör fokozására elég az all-in-one bővítmény is.

Az optimalizálás viszont nem a bővítmények halmazából áll, hanem kemény, céltudatos, folyamtos munka: tartalmakkal ellátni az oldalt, ami vonzza az olvasokat, akik releváns linkeket és hozzászólásokat adnak + idő.

Csináltunk már kísérleteket, ahol 1-2 percen belül a Google meg is jelenítette az új bejegyzést, méghozzá előkelő helyen (az első tízben). Varnyu jól mondja: ha ezt nem csinálod állandóan, akkor a jó kék ég tudja, hogy hanayadik helyen bukkansz elő. :slight_smile:

Nem ördöngösség: válassz 10-15 kulcsszót, amire optimalizálni kívánsz, írd be az all in one-ba, és folyamatosan releváns, valós, embereket érintő tartalommal töltsd a blogodat.

@metalman: ha valóban érdekel a Google, akkor olvasgass itt:

http://www.google.com/intl/hu/webmasters/

'Farkas wrote on '2010-03-24:

Persze matalman! A macska meg fel van mászva a fára, nem? ;) :)

Önmagában a WP is nagyon jól optimalizált, de a gyönyör fokozására elég az all-in-one bővítmény is.

Az optimalizálás viszont nem a bővítmények halmazából áll, hanem kemény, céltudatos, folyamtos munka: tartalmakkal ellátni az oldalt, ami vonzza az olvasokat, akik releváns linkeket és hozzászólásokat adnak + idő.

Csináltunk már kísérleteket, ahol 1-2 percen belül a Google meg is jelenítette az új bejegyzést, méghozzá előkelő helyen (az első tízben). Varnyu jól mondja: ha ezt nem csinálod állandóan, akkor a jó kék ég tudja, hogy hanayadik helyen bukkansz elő. :)

Nem ördöngösség: válassz 10-15 kulcsszót, amire optimalizálni kívánsz, írd be az all in one-ba, és folyamatosan releváns, valós, embereket érintő tartalommal töltsd a blogodat.

1-2percen belül:D?nem hiszem, de ha nekem is megcsinálod fizetek érte..:D

ja és az egyépként google optimaizálás szempontjából mennyire számít hogy az adott oldal rendes domain alatt van vagy alldomain alatt!

pl.:valami.xy.eu

volt olyan oldalam, ahol a fődomain 1-es pagerank volt, az aldomain meg váltogatta a 3-at a 4-gyel. Amúgy nem tudom, mert konkrétan ennek sose olvastam utána …

Quote:

1-2percen belül:D?nem hiszem,

Pedig elhiheted ezt.:)

Nekem is van olyan oldalam amelyen max 20 perc és már meg is jelenik a találatok közt az uj bejegyzés. :D

Még ha lenne rá idöm hogy többet foglalkozak vele.... ;)

Nekem úgy tűnik, hogy kissé elbeszéltek egymás mellett. Metalman azt szeretné, ha egyáltalán indexálná már végre az oldalát a Google.

@varnyu: webmester eszközök, kérd meg rá :slight_smile:

@hgrg: már ajánlottam neki itt tegnap este :wink:

@metalman: ezt próbáltad már?? http://www.google.hu/addurl/

Fogja indexelni elöbb vagy utóbb :slight_smile: Az elsö indexelésre általában várni kell egy kicsit nem megy az olyan gyorsan , 1-2 hét-be is beletelhet mire megjelenik a találatok közöt egy vadiuj oldal, habár néha azért vanak kivételek.

a saját rekordom 21 óra volt. de azóta se udok rájönni, hogy ezt hogy sikerült elérnem :smiley: :smiley: