Közvetlen link beállítások gond

Természetesen nem erről van szó… bár jó lenne :slight_smile: Csak olyanok születnek akik rengetegnél is többet olvasnak és -igyekeznek- csak végveszélyben kérdezni :wink: :stuck_out_tongue:

A helyes megoldás pedig - valószínűleg - valahol a kettő között, félút-tájékon lehet… :wink: :slight_smile:

Miként lehet azt megvalósítani, hogy a blogom.hu/bejegyzescime url végére odarakjon egy .html kiterjesztést? Így google talán picit jobban kedvelné. Csak nem tudom miként htaccess-be ezt hozzáfűzni. :frowning:

permalinknél beállítod és kész.

/%postname%.html ha jól emlékszem (fejből :slight_smile: )

Igen, próbáltam így. Azonban nem változott. Amit a htacces-be kéne módosítani, az sem. :frowning:

htaccess-ben tudtommal nem is lehet semmit módosítani, mert a wp mindig felülírja…

Van, amikor 2-3x rá kell nyomni. Állítsd alapra, mentés, majd kívánt közvetlen link-struktúra, mentés.

Üdv ismét!

Az oldalaknak nem lehet .html végződést adni? Vagy ha beállítom, hogy /%postname.html akkor az oldalaké is elvileg meg fog változni?

merj bátor lenni és próbáld ki! :wink:

Már 1x próbáltam, de negatív eredménnyel zárult. :frowning:

Most is próbáltam 2.8.3-on és most is csak a bejegyzéseknél van .html végződés, .htacces felülíródott. :mad:

Pedig elvileg oldalakra is annak kellene lenni,

amúgy: /%postname.akarmi

Értelemszerűen az “akarmi” helyére bármit (!) írhatsz.

Én úgy tudom ez csak posztoknál fog működni. Miért szeretnél egy feles kiterjesztést az url-ben?

hitetlen wrote:

Pedig elvileg oldalakra is annak kellene lenni,

amúgy: /%postname.akarmi

Értelemszerűen az "akarmi" helyére bármit (!) írhatsz.

Ez csak a bejegyzésekre igaz. (Bejegyzés wördpresszül= post) :)

Ezzel lehet megcsinálni, hogy az oldalaknál is legyen .html: http://www.introsites.co.uk/33~html-wordpress-permalink-on-pages-plugin.html

Ez kellett. Köszönöm! :slight_smile:

Farkas Győző wrote:

Ez csak a bejegyzésekre igaz.

Jahhh, tényleg! :P

Szerintem all in one seopack 4ever

mp33portal wrote:

Szerintem all in one seopack 4ever

Abba még is hol lehet ezt beállítani?

Csak kíváncsiság.... :D

Akkor fére emlékeztem. Csak a titlet lehet átállítani.

Üdv!

Egyik oldalamnál szeretném beállítani, hogy a bejegyzések a blog/bejegyzescime.html legyen. Van fix kezdőlap, van Blog nevű és /blog url-ű) oldal létrehozva, adminban beállítva, hogy ott legyenek a bejegyzések.

Azonban ha rámegyek az egyik post linkjére (pl. blog/demo-bejegyzes.html, akkor lényegében véve a blog/ oldal tartalmát hozza és nem a bejegyzését. Ha viszont a közvetlen linkekből kiveszem a /blog/ részt, akkor működik: /demo-bejegyzes.html

Csak nekem sajnos úgy kellene, hogy /blog/demo-bejegyzes.html

Ez miként valósítható meg?