Sziasztok…
Itt az ősz… és én is újra itt vagyok… Üdv mindenkinek az új “WP-tanévben”!
Keresek egy közösségi plugint… ahol lehet “kapcsolódni” egymáshoz, vagyis, a regisztrált tagokról lehetnek fotók, adatok, stb. — és lehet a blogon kapécsolódni, választ adni, megszólítani… ilyesmik.
Eddig a Alkivia Open Community -t találtam, ami taglistát ad, fotóval.
Van-e ehhez magyar fordítás? (Ha nincs… tán lefordítom…)
És, milyen más (jobb?) megoldás jut eszedbe, amit ajánlanál?
Előre is köszi…
Szép őszi napot!
Tamás
Keresek egy közösségi plugint... ahol lehet "kapcsolódni" egymáshoz, vagyis, a regisztrált tagokról lehetnek fotók, adatok, stb. --- és lehet a blogon kapécsolódni, választ adni, megszólítani... ilyesmik.
Szia
Mit szólnál a Buddypresshez. Megcsináltam a magyar fordítást is.
üdv
András
Köszi, András!
Ezeket írja ki nekem:
(Nálam 2.8.4 fut)
(Nekem egyszerű WP-m van... még sohasem néztem rá, mi is az a MU...)
Az, hogy le is fordítottad... nagy előny! Köszi!...
Kérdés: ahhoz, hogy használjam, kell egy MU-t csinálnom?
Tudsz valamit arról, mikor jön ki a MU-tlan változat?
Köszi,
Tamás
u.i. Jókedvű a fotó rólad... (fotós vagyok...)
Köszi, András!
Ezeket írja ki nekem:
(Nálam 2.8.4 fut)
(Nekem egyszerű WP-m van... még sohasem néztem rá, mi is az a MU...)
Az, hogy le is fordítottad... nagy előny! Köszi!...
Kérdés: ahhoz, hogy használjam, kell egy MU-t csinálnom?
Tudsz valamit arról, mikor jön ki a MU-tlan változat?
Köszi,
Tamás
u.i. Jókedvű a fotó rólad... (fotós vagyok...)
Szia Tamás
Bocs azt nem mondtam hogy MU kell hozzá, de hidd el megéri
Példaként a ingatlanos blogokat hoznám nézd meg itt
Ha segítség kell az átálláshoz most nagyon benne vagyok. Összesen három ilyen projektem van és wpvideon egy 9 perces videót találsz hogyan kell megcsinálni.
András
u.i: Köszi az elismerést a fotóért, néha a amatőrök is elkaphatnak jó pillanatokat.
Mindenesetre jó hogy egy fotósnak is tettszik.
Szia András!
Wowww… tök jó ez a videó. Rengeteg mindent megértettem, köszi!
Mikortól lesz a BP a MU helyett? (Azaz, érdemes-e várni rá… vagy majd csak sokára?)
Nagyszerű, hogy már le is fordítottad. Szuper!
Két tárterületet használok, a DreamHost és a BlueHost. Mindkettő one-click telepíti a WP-t, ám a MU-t, azt hiszem: nem… (Mindjárt rákérdezek…)
Nézem, nézegetem… ha elindítok egy ilyent… pl. a kuckoja.hu -n, akkor a látogatók tudnak maguknak egy-egy saját WP honlapot készíteni nélkülem is? Sőt, még akik akarnak, kapcsolódhatnak is egymáshoz? Ez nagyon tetszene nekem…
Pl. lehet olyant, hogy egy osztálynak készítek egy MU-t (vagy majd BP-t), amin minden gyerek tud saját oldalt teremteni önmagának?
Izgi!
Köszi… nagyon köszi.
Tamás
A MU és Buddypress valószínű a 3.0 tól olvad össze.
Amiket felvettettél azt mind tudja.
- blogok
- klassz profiloldal
- saját képgaléria
- videógaléria
- csoportok (privát és publikus)
- meghívók (mint az iwiwben)
- privát üzenet
- csoportoknak fórum
- stb…
Én a hívője vagyok a MU BP házasságának.
És ne feledd ez még csak a kezdet.
Ha rászánsz egy pici időt megcsinálhatod a saját bejáratú közösségi oldaladat ingyen.
Egy szóval: Grandiózus!!!
András
u.i: majd el felejtettem mondani, készül buddypress.hu is.
Milyen kár, hogy ebből egy szót sem értek, pedig érdekelne a téma.
A legtöbb ilyen fórumnál, mindig az a gond, aki még nem jut el egy szintig, az a Marson érzi magát, pedig, mindenki volt egyszer kezdő.
"Minden egyes ember csak ember,
ennél Te sem vagy több és Å sem kevesebb"
Valószínűleg, hogy aki kérdezte, az érti.
nem lehet mindent egyből megszerezni; lehet a grádicsokat kettesével is szedni, de az erőnlétet Neked kell hozzá megszerezni. Vagyis: alapozni!!
Inkább nem mondok semmit, pedig lehetne mit hozzá fűzni.
Azért egy dolog mégis. Számomra egy fórum attól jó, ha a nyeretlen 2 éves is úgy megérti, mint a 100 éves matuzsálemek. Hisz alapozni, csak így lehet, feltéve, ha nem féltjük a szakmai tudásunk.
Lehet, ettől egy kicsit kisebbnek érzik magukat egyesek, és többet tudnának mások. De úgy látszik, ez óriási dolog lehet.
Ezért látni, hogy sok lelkes kezdő egy idő után eltűnik.
Számtalan ilyen fórumon /e107, nuke, php – nuke, wp / igyekeztem már ismereteim szélesíteni, de eddig csak egy volt amelyik, szakmailag tényleg NUMERO1.
Én meg tudod azt nem értem, hogy ha valaki segít neked akkor miért az a válaszod, hogy mi a fenének írtál és felkapod a vizet azon, hogy valaki veszi a fáradságot és ír ebbe a fórumba, hogy segítsen másokat. HA körülnézel a fórumba sokszor van olyan amikor azt írják: nem értem segítsetek! És nem elküldjük melegebb éghajlatra hanem segítünk. A fórum szabályzatában is az áll, hogy segítsd a kezdőket! Itt olyan emberek vannak és lesznek is akik a szabadidejükből áldoznak azért, hogy TE vagy bárki megértsen valamit a rendszerrel kapcsolatban. Zárszóként pedig: Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!
Szeretném megkérdezni, van magyarra fordított közösségi, vagy társkereső plugin?
Szeretném megkérdezni, van magyarra fordított közösségi, vagy társkereső plugin?
Szia
A válasz van.
kicsit görgess följebb és megtalálod.
Egyébként a buddypressnek van külön alfóruma.
Dekódoláshoz
MU= wordpress multiuser (még soha nem írtam le így)
Bp= buddypress
De ha ezek gondot okoztak akkor én türelemre intenélek mert sokat fogsz olvasgatni, míg összehozod.
A másik megoldás megcsináltatod valakivel és akkor csak az üzemeltetést kell megtanulni.
Én charlie ajánlom. Å az egyik legnagyobb magyar bűvölője a MU -nak.
András
Remélem minden szó érthető volt? Ezt mindenféle szarkazmus nélkül kérdezem.
András
Remélem minden szó érthető volt? Ezt mindenféle szarkazmus nélkül kérdezem.
Köszönöm, ha nehezen is de valami kezd derengni. Holnap neki hasalok és tanulmányozom, háta ragad rám valami.