Közösségi oldal

Sziasztok!Szeretnék a wordpress segítségével egy közösségi oldalhoz hasonló valamit létrehozni egy rajongói oldalnak. Szeretném, ha a feliratkozott tagok tudnának egymással levelezni, üzengetni, az adatlapon több adatot megadni, avatart állítani, születésnap stb.Nem tudom, hogy erre létezik-e konkrét plugin, de ahogy nézegettem, nem nagyon.De ha valaki tud ebben segíteni, írjon.Előre is köszönöm.

A haverod a google vagy a bővitmény telepítő Community Page az elsőnek ezt hozza: Alkivia Open Community.

Csdak vigyázz mert a szervert megfogják.Ja meg esetleg ez

buddypresss, de többször nem mondom el

Már számtalan plugint próbáltam, de egyik sem hozta a kívánt eredményt és igen google-val is kerestem már, a worpdress oldalon is, de csak valami gagyi, működőképtelen, dolgokat sikerült találnom vagy túl bonyolult volt a használata.Ezt a Budypress-t még csak most látom először, pedig már vagy egy 1 éve használok wordpress-t. De komolyan. Hogy nem akadtam még rá :SKösz a válaszokat. Kipróbáljuk. :slight_smile:

Kipróbáltam ezt a Budypresst és egyáltalán nem tetszik, több vele a gond, mint a haszon, így inkább belövök egy bbpress fórumot és kész. Fene se kínlódik egy gagyi pluginnel.


'badly85' wrote on '2010-08-07:
egy bbpress fórumot és kész. Fene se kínlódik egy gagyi pluginnel.
Lehet, hogy gagyi. De a párom már egy féléve elég jól használja egy rajongói-közösségi oldal épitésében. :)

Forditgatja magyarra is. Lassan már kezdi teljesen megtanulni a működését. Még lassabban, de én is, de én már elég öreg vagyok, és nem olyan rugalmas a gondolkodásom, meg a tanulás se olyan gyorsan megy, mint a fiataloknak ;)

Igaz, hogy ő nem egy fél nap alatt akarta megtanulni a működését, egy kicsivel több időt szánt rá :D :D

PS: kiváncsi leszek, hogy a BBpress fórumot is gagyinak fogod-e tartani :)

'varnyu' wrote on '2010-08-07:
ő nem egy fél nap alatt akarta megtanulni a működését
Ne légy igazságtalan, varnyu, badly85 is 23 óra és 53 perc alatt jutott erre a következtetésre... :D