Köszöntő, mint vezércikk, viszintes menü és slideshow a slidebaron?

Kedves wordpressesek.


 1. kérdésem:

  A téma címe adott. Ezt szeretné elérni. Lenne egy cikk, mondjuk köszöntő és röviden rólam, ami szépen megjelenne felül a fejléc alatt és a bejegyzések fölött.

  Úgy mint itt is: http://kellymoorephotography.com/mooreblog/

  Lehetséges ez?


 2. Vízszintes menüt is szeretnék, de csak az oldalaimról. Most még a sidebaron vannak. Vagy esetleg egy szebb sidebari gombokkal, létezik erre szerkesztő?


 3. Sidebaron szeretnék kis képeket animálva megjeleníteni (flash), ha rákattintanak pedig előugorna nagyobba vagy a galériába menne.  Üdv.

  http://www.somansky.com

Szia,

1, te még a 2.6.2-es változatot használod. Rakd fel az új WP-t. abban lesz olyan a bejegyzések beállításánál (közzététel – nyilvános – legyen folyamatosan a kezdőoldalon)

Ha ezt kipipálod, akkor mindig ez a cikk fog legfelül megjelenni.2, általában a sablon határozza meg, a menük meglétét, elhelyezkedését, kivitelét.

Vagy választasz másik sablon vagy befaragásra kerül a sablonba3, több ilyen galery plugin van. A NextGen galery-nek külön topicja is van elég sok hozzászólással.

http://forum.word-press.hu/topic/300/nextgen-gallery/page/1/De számos más lehetőséged is van pl.

http://wordpress.org/extend/plugins/tags/photo

Megj. megnéztem az oldalt és tetszenek a fotók!

Köszi! Feltettem és tényleg van benne egy ilyen lehetőség, csak kár, hogy ugyan úgy jelenik meg mint egy rendes cikk fejléccel stb…

Próbálkozom valami template-val!

Ami még lehet, hogy az index.php-ba a header meghívása után te rakod bele közvetlenül a kódot.További lehetőség, hogy a megjelenítendő szöveget külön php fájlba rakod és include paranccsal hívod be. Ennek előnye, hogy több helyre is be tudod hívni ugyanazt.

 1. Még továbbibb lehetőség: http://guff.szub.net/2005/01/27/get-a-post/


 2. Csinálj! (víszintes menüt) - általában, ha letöltesz és megvizsgálsz 2-3-10 olyan sablont, amiben van, rögvest meg fogod érteni, hogyan működik :wink: