faux columns. ezt tippre ismerem: hangzása alapján ugyanaz mint az ókori római seregben a phalanx, vagy a kisebb egység, a cohors… szóval hogy még csak nem is hallottam a dologról
szóval nehéz megoldani? akkor almás…
ha szeor ideadja a témát akkor megbirkózom vele valahogy!
az oldal rendben van, áttekinthetö rendezett, de a felülettel én még dolgoznék kicsit. nekem picit fapados. kicsit webkettesíthetnéd még. illetve a logón is lehetne még dolgozni.
tehát az én parám a felszinnel van.
továbbá a radio1 bannerrel valami gond van nálam. nem mozog és mintha megsértült volna a jpg.
áááh, megőrülök ha valaki ezzel a webkettes dumával jön elő… bocs.
no para:) szujjekvtiv kritika volt.
ez a webkettő pont olyan mint a foci meg a politika nem? senki nem tudja mindenki mondja (nehogy félreértsd pyrus, de nekem is amolyan agyamenős a dolog, és a konkrét felhasználók, pl terike a panel nyócról még megkérdi hogy mi az a web1… még konkrét jelentése sincs a fogalomnak )
meglepne ha a rádió1 banner mozogna, ui az sima kép, ha mégis mozog, szólj és kiderítjük az okát, piacra dobjuk és felezünk
kicsit mintha tényleg megsérült volna, de ettől olyan kis mocskos jó lett (a kis szemcséitől) ezért hagytam, és még senki nem szólt tőlük, hogy nadeezaztánámdedurvaésmostcseredeazonnal
a sablonon már nem variálok, befejezetté nyilvánítottam (még hírek közti px távolságon lövök picit), helyette újabb mosho fejfájás gyötrő megoldáson töprengek (manó ha amúgy kell a téma szólj, átküldöm szivesen)
magára ne vegye vki jaj… félre ne értsétek én nem kurva okos akartam lenni. sztem a témához mennének a webkettes design elemek. terikét nem érdekli , nem is fogja de még ha megcsinálnád olyanra akkor se lenne rá írva hogy az az.
summarsummárum (webkettö design guide lines) csak meg ne öljetek érte :
http://www.webdesignfromscratch.com/web-2.0-design-style-guide.cfm
béke és szeretet!
butább nem leszek ha megkukkantom alinket amit küldtél, így azt teszem
béke és szeretet…hmm… sör és rántotthús
dejóisaz…