Körlevél, hírlevél plugint keresek

Sziasztok!Keresek egy magyarul is használható plugint, amivel a 2.7 -es WP oldalról lehet körlevelet írni a regisztrált látogatóknak.

Ha lehet, olyant, ami “szép”, formatált e-mailt is enged készíteni és küldeni.Ha tudsz ilyent, használod is tán, és ajánlod, kérlek, írj.Köszönöm.Tamás

http://www.google.hu/search?q=newsletter+plugin+wp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-ahttp://wordpress.org/extend/plugins/mailpress/http://www.sendblaster.com/page/3/http://www.peteholiday.com/wp-sentry/wp-sentry-help/http://webscripts.softpedia.com/script/Modules/WordPress-Plugins/Email-Users-48562.htmlNem is mondom, hogy mi lenne, ha használnád a keresőket? :wink:

Köszi, Győző a gyors választ!Én eddig csak a hivatalos plugin oldalról mertem telepíteni… ezért nem kerestem Guglival. Hmm… tágul a lehetőség… smile.gifNéztem a MailPress-t… de máshonnan kellett venni, nem mertem. Akkor most megpróbálom.Még maradt a kérdés: hol találom meg magyarul? Vagy, ha nincs, hogy tudom lefordítani?Köszi, szép estét!T.

K E R E S ő ! :slight_smile: :slight_smile:Mintha itt a fórumban is valahol említve lett volna…http://forum.word-press.hu/post/9775/#p9775

… és nagyon szívesen. :slight_smile:

Köszi szépen, Győző!Itt, a fórumon belüli keresőt ajánlod? Na, ezt sem használtam eddig. Tanulok! Hálás vagyok a halakért és a hálóért is. (A konkrét megoldásért és a tanításokért is.)A dupla hozzászólás törölve.Üdv,T.

Szívesen Tamás!Egy témát csak egy helyre írjá, légyszíves, ahova leginkább illik. Bármennyire is jót mondasz… :wink: :slight_smile: