Korlátozott hozzáférés aloldalakhoz, regisztráció jóváhagyása

Üdv kedves WP guruk :slight_smile:

Kerestem a már meglévő kérdések között, de a sajátomra nem találtam választ. A dokumentációban sem volt erre utaló bejegyzés, így bátorkodom új témát indítani.

Kettő kérdésem lenne:

i, Megcsináltam, hogy megjelenjen a (tovább…) lehetőség a bejegyzések olvasásánál, viszont szeretném korlátozni ezt a továbbolvasási lehetőséget. Szóval aki nincs bejelentkezve, az csak a bevezetőt tudja elolvasni.ii, A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom úgy beállítani a regisztrációt, hogy bárki regisztrálhasson, de csak egy admin által történő jóváhagyás után tudja megerősíteni a regisztrációját?Közben felmerült bennem még egy kérdés (úgy rémlett, hogy láttam erre a megoldást az admin felületen, de nem).

Lehet-e beállítani egyéni mezőket a regisztrálóknak, olyat, ami kötelezően kitöltendő és olyat, ami csak kitölthető?A segítséget előre is köszönöm.

Bár egyáltalán nem vagyok WP-guru, de bocsi, melyik WP verziót is használod? :slight_smile:Az olvasáshoz: http://wordpress.org/extend/plugins/members-only/vagyhttp://wordpress.org/extend/plugins/hidepost/

A regisztrációhoz (v2.5-től használható) itt egy jó kis plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/


Farkas Győző wrote:

Bár egyáltalán nem vagyok WP-guru, de bocsi, melyik WP verziót is használod? :)

Az olvasáshoz: http://wordpress.org/extend/plugins/members-only/

vagy

http://wordpress.org/extend/plugins/hidepost/
A regisztrációhoz (v2.5-től használható) itt egy jó kis plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/
Köszönöm szépen a segítséget! Úgy látom, hogy ezek jók lesznek :D

Akadt egy kis problémám a register plus pluginnel. Beállítottam a megfelelő további mezőket, és működnek is rendesen, a bevitt adatok mentésre kerülnek. Viszont a felhasználónév nem kerül tárolásra az adatbázisban. irritated.gif user_nicename bekerül viszont a user_login nem.

Találkozott vki hasonló problémával a plugin használatakor?

Előre is köszönöm.

Nos, konzekvencia: wp 2.6-al nem működik rendesen a register plus plugin. Nem találtam arra utaló megjegyzést a plugin leírásában, hogy összeakadna ezzel a verzióval. 2.5.1-el működik rendesen.Csak azért írtam, hátha valakinek lesz hasonló problémája.Üdv